23948sdkhjf

Susanne Olauson blir Odinwells nya vd

Sårvårdsföretaget Odinwell har utsett Susanne Olauson som ny verkställande direktör. Hon har tidigare varit styrelseordförande för bolaget.

– Jag kommer fokusera på att hålla tempot i produktutvecklingen och att bygga marknadsacceptans för vår produkt. I takt med att vi kommer längre i våra utvecklingsplaner behöver vi förstärka vår organisation inom olika områden. Det är nu viktigt för oss att vidga vårt nätverk samt etablera samarbeten för att transformera sårvården och driva den framåt, säger Susanne Olauson i ett pressmeddelande.

Susanne Olauson tillträder tjänsten omedelbart. Hon har erfarenhet från bolaget utifrån rollen som styrelseordförande för bolaget. Nu kommer Cecilia Jinert Johansson ta över som styrelseordförande fram till årsstämman i år.

Susanne Olauson har mer än 20 års erfarenhet från läkemedelsindustrin, medtech och life science med fokus på försäljning och produktutveckling. I bagaget har hon tjänster som Senior VP Commercial Operations för Redsense Medical och European Product Manager för Mundipharma International.

– Vi i styrelsen är övertygade om att Susanne Olauson är den rätta personen att ta Odinwell till nästa fas. Hon har en gedigen meritlista och ett starkt driv som kommer bygga bolaget för framtiden, säger Cecilia Jinert Johansson, tillförordnad styrelseordförande för bolaget, i pressmeddelandet.

Odinwell är ett börsnoterat bolag som utvecklar en teknologi för produkter inom avancerad sårvård.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078