23948sdkhjf

Susanne Olauson blir Odinwells nya vd

Sårvårdsföretaget Odinwell har utsett Susanne Olauson som ny verkställande direktör. Hon har tidigare varit styrelseordförande för bolaget.

– Jag kommer fokusera på att hålla tempot i produktutvecklingen och att bygga marknadsacceptans för vår produkt. I takt med att vi kommer längre i våra utvecklingsplaner behöver vi förstärka vår organisation inom olika områden. Det är nu viktigt för oss att vidga vårt nätverk samt etablera samarbeten för att transformera sårvården och driva den framåt, säger Susanne Olauson i ett pressmeddelande.

Susanne Olauson tillträder tjänsten omedelbart. Hon har erfarenhet från bolaget utifrån rollen som styrelseordförande för bolaget. Nu kommer Cecilia Jinert Johansson ta över som styrelseordförande fram till årsstämman i år.

Susanne Olauson har mer än 20 års erfarenhet från läkemedelsindustrin, medtech och life science med fokus på försäljning och produktutveckling. I bagaget har hon tjänster som Senior VP Commercial Operations för Redsense Medical och European Product Manager för Mundipharma International.

– Vi i styrelsen är övertygade om att Susanne Olauson är den rätta personen att ta Odinwell till nästa fas. Hon har en gedigen meritlista och ett starkt driv som kommer bygga bolaget för framtiden, säger Cecilia Jinert Johansson, tillförordnad styrelseordförande för bolaget, i pressmeddelandet.

Odinwell är ett börsnoterat bolag som utvecklar en teknologi för produkter inom avancerad sårvård.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ivo drar in tillståndet för Humana Assistans – ”Återkommande brister”
Självtest för snabbsänka säljs nu på apotek
SDS Medteq tar nytt steg i USA
Undersökning: Sällsynt att life science-bolag flyttar utomlands
Capitainer och Astra Zeneca inleder forskningssamarbete
”Symaskin” för bukkirurgi utvärderas i klinisk studie
Andra Nordiska Medier
Rent
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.093