23948sdkhjf

Nytt nummer av MedTech Magazine!

Nu är nästa nummer av MedTech Magazine skickat till tryck och snart på väg till prenumeranterna.

I det första numret av MedTech Magazine 2022 sätter vi fokus på den medicintekniska sektorn i Västsverige. Vi talar med Sahlgrenska Science Parks vd Charlotta Gummeson och berättar om företagen Xvivo Perfusion och NHE Licence som båda har sina säten i Göteborg. Du kan också läsa om det nya avancerade medicintekniska laboratoriet Sahlbeck lab på Sahlgrenska universitetssjukshuset.

Möt också arbetsterapeuterna på Karolinska universitetssjukhuset som har arbetat med intensivvård av covidsjuka, både med att förebygga komplikationer när patienter varit sövda och med att hjälpa patienter att hitta tillbaka till vardagen efter den akuta fasen av sjukdomen.

– I grund och botten handlar det om att påbörja en normal vardag i en miljö som är allt annat än normal. Det kan vara något så enkelt som att få dofta på en deodorant, säger arbetsterapeuten Therese Lindberg till MedTech Magazine.

I numret kan du också läsa en intervju med Addlifes vd Kristina Willgård, om nya medicinska forskningsrön och om mycket annat.

I det här numret medverkar Gustaf Salford, Anna-Karin Alm, Torbjörn Kronander och Pernilla Norman med krönikor.

Trevlig läsning!

Samuel Lagercrantz, chefredaktör

Prenumerera på MedTech Magazine

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.3