23948sdkhjf

Life Science Sweden och MedTech Magazine söker reporter med medicinsk inriktning

B2B-förlaget Nordiske Medier Stockholm befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Vi behöver nu förstärka vår redaktion i Solna med en duktig reporter. Du kommer att skriva för våra medicintidningar Life Science Sweden, MedTech Magazine och Fokus Hjälpmedel som är framgångsrika branschtidningar inom sina respektive områden. Titlarna ges ut både som papperstidningar och på webben.

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som journalist och som kan hugga i och komplettera vår redaktion. Du har öga för digital publicering och sociala medier och det är en fördel om du behärskar fotografering och kan hantera rörlig bild.

Eftersom du framför allt ska bevaka områdena medicin och sjukvård är det en fördel om du utöver journliastisk erfarenhet och utbildning också har någon form av medicinsk utbildning, ett intresse för ämnesområdet är en förutsättning. Ett plus, men inget krav, är om du har arbetat mot B2B tidigare. Att behärska engelska är nödvändigt.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att självständigt producera reportage, intervjuer och artiklar som dagligen publiceras digitalt samt vara med och bidra med idéer och artiklar till de tidningar du arbetar med.

Vi kan erbjuda en trevlig redaktionell miljö i moderna lokaler med arbetskollegor i flera nordiska länder. Hos Nordiske Medier får du ett varierande arbete där du mest befinner dig på redaktionen, men ibland också är ute och besöker intressanta företag, spännande event eller viktiga presskonferenser. Vi hoppas ha dig på plats i oktober.

Vi följer kollektivavtalet mellan Medieföretagen och Svenska Journalistförbundet.

Har du frågor om tjänsten, kontakta chefredaktör Samuel Lagercrantz, samuel.lagercrantz@nordiskemedier.se, tel 079-3371960.

Din ansökan med cv och personligt brev vill vi ha snarast, då urvalet sker löpande.

Maila din ansökan med rubriken ”Reporter medicin” i ärenderaden till: mona.johansson@nordiskemedier.se

Nordiske Medier är en av Skandinaviens största aktörer inom B2B-medier med över 50 olika titlar, varav ett 20-tal ges ut i Sverige. Nordiske Medier har över 200 medarbetare i Ålborg, Köpenhamn, Stockholm, Helsingborg och Oslo och en omsättning på cirka 270 Mkr.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078