23948sdkhjf

Nya rekryteringar hos Enzymatica

Utöver de nya rekryteringarna sker även organisationsförändringar i bolaget.

Malin Richter blir Director Operations och Kristoffer Ahlerup blir Director Commercial i Enzymatica. Båda två kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Vi har så mycket mer tillväxt framför oss som kommer att kräva att vi kontinuerligt stärker vår förmåga och resurser i vår organisation. Vi är därför mycket nöjda med rekryteringarna av Malin Richter och Kristoffer Ahlerup, båda med lång och framgångsrik erfarenhet från den internationella life science-branschen, säger Claus Egstrand, Chief Operating Officer och Senior Director Growth vid Enzymatica, i ett pressmeddelande.

Utöver de nya rekryteringarna sker även organisationsförändringar i bolaget. Johan Lindvall, tidigare Chief Technical Officer, kommer att bli Director Global Project Management. Ulf Blom, tidigare försäljnings- och marknadsdirektör och en av grundarna, kommer att bli Director Innovation för utveckling av nya produkter och indikationer.

Ann-Christine Provoost, Director of Regulatory Affairs, kommer att utöka sitt ansvar med pre-klinisk och klinisk utveckling. Åsa Anderlind, Director of Quality Assurance, kommer i fortsättningen även att ha ansvaret för Quality Assurance vid Enzymaticas anläggning i Reykjavik på Island. Alla fyra ovannämnda personer kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.142