23948sdkhjf

Elon Musk erbjuder gratis ventilatorer till flera länder

Superentreprenören Elon Musk har egentillverkade ventilatorer till övers. Därför erbjuder han nu att skeppa produkterna kostnadsfritt till sjukhus över hela världen.

Den 25 mars meddelade Elon Musk att han ställer om Teslas produktion för att tillverka ventilatorer och skyddsmasker till sjukvården i USA. Strax därpå levererades donationerna till sjukhus runt om i landet. Framförallt är det hårt drabbade New York som fått ta emot stora delar av donationerna, enligt Digital trends.

Nu meddelar Elon Musk på Twitter att det finns ventilatorer till övers och att dessa kan skickas skickas kostnadsfritt till sjukhus över hela världen. Det enda kraver är att ventilatorerna används för patienter och inte förvaras på något lager. 

Elon Musk skriver på Twitter 31 mars:

"Vi har extra FDA-godkända ventilatorer. Skickas till sjukhus över hela världen inom Tesla-leveransregioner. Enhets- och fraktkostnader är gratis. Det enda kravet är att ventilerna behövs omedelbart för patienter, som inte lagras i ett lager. Hör av er till mig eller @Tesla"

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.144