23948sdkhjf

Nedräkning: En vecka kvar

Om mindre än en vecka är det dags för Fokus hjälpmedel i Stockholm.

Den 22-23 oktober kommer Fokus Hjälpmedel till Stockholmsmässan i Älvsjö. Under två dagar hälsas alla välkoma för att fortbilda sig, träffa kollegor, prata med leverantörer och uppdatera sig på allt nytt.

De två mässdagarna ger möjlighet att besöka seminarier och workshops och på leverantörsutställningen står alla tongivande leverantörer redo att visa produkter och svara på frågor.

– Våra fem hjälpmedelsmöten runt om i landet har samma familjenamn – Fokus Hjälpmedel. Vi hoppas att detta ska göra att alla förstår vad de kan förvänta sig: spännande fortbildningsaktiviteter, inspirerande föreläsningar och utställningar av det senaste inom medicintekniska hjälpmedel. Programmen utformas tillsammans av de lokala hjälpmedelsorganisationerna och hjälpmedelsföretagen inom Swedish Medtech. För att alla relevanta professioner ska kunna ta del av programmet kör vi samma program under mötets två dagar, säger Petrus Laestadius, vice vd Swedish Medtech.

Mässan är kostnadsfri att besöka. Här hittar du både anmälningslänk, tider för seminarier och workshops och lista på alla utställarna. Välkomna!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.172