23948sdkhjf

Människa och teknik på årets Park Annual

Den 26 september 2019 arrangeras Park Annual för 14:e året i rad av Sahlgrenska Science Park. Ett event som samlar 500 representanter från industrin, akademin och vården i hjärtat av Göteborg.

En dag med intressanta föreläsningar, 1-1-möten, utställning och massor av nätverksmöjligheter. Temat för årets konferens är The Future of Health med ett särskilt fokus på human technology och branschöverskridande samarbete.

Traditionella branscher som life science, IT, telekom och fordon håller på att smälta ihop. 5G, dataanlys, mobilitet och AI förenar på att alltmer påtagligt sätt. Samtidigt ser vi en humanisering av teknologin, det är fokus på människan och det vill vi avspegla i årets konferens, säger Charlotta Gummeson, vd Sahlgrenska Science Park.

På scenen möter vi bland andra

  • Almira Thunström, verksamhetsutvecklare och forskare på Psykiatri Affektiva, Sahlgrenska Universitetssjukhuset
  • Andreas Strasser, Investment Director EMEA, Volvo Car Corporation
  • Johan Hyllner, Senior Director, Head of Cell & Gene Therapy, CVRM, AstraZeneca

Liksom flera spännande tillväxtföretag inom life science; Elypta, Progress Me, Gynius Plus, Cuviva, Everdrone och Boneprox.

Arvid Carlsson Award by Sahlgrenska Science Park delas också ut till en entreprenör som driver utvecklingen framåt för människors hälsa och välfärd. Priset som instiftades 2017 i Nobelpristagare Arvid Carlssons namn delas i år ut av 1928 Diagnostics som fick utmärkelsen förra året.

– Priset är ett sätt att synliggöra entreprenörer som gör skillnad inom life science, säger Charlotta Gummeson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109