23948sdkhjf

Han blir teknikchef på Camanio

Välfärdsteknikbolaget Camanio care har värvat David Rodriguez till CTO och medlem av ledningsgruppen.

När tidigare tekniske chefen Daniel Berlin lämnar Camanio Care efter två år för att ta sig an nya utmaningar så utser bolaget David Rodriguez till ny CTO och medlem av ledningsgruppen med ansvar för tjänsteutveckling.

David Rodriguez är medgrundare och tidigare vd för Vital Integration som Camanio care förvärvade sommaren 2018. Sedan dess har han arbetat som CIO på Camanio Care.

– Vi är stolta över att kunna utse David Rodriguez till CTO och medlem i ledningsgruppen på Camanio Care. Vi har arbetat tillsammans i ett år och jag vet att Davids kunskaper och drivkrafter kommer att fortsätta bidra positivt till bolagets utveckling inom digitala vård- och omsorgstjänster. Genom denna förändring kommer bolaget att ytterligare stärka sin omställning till ett SaaS-bolag (Software as a service, reds anm). Jag vill också ta tillfället i akt att tacka Daniel Berlin för hans värdefulla insatser för bolaget och önskar honom lycka till på nya utmaningar, säger Catharina Borgenstierna, vd på Camanio Care.

David Rodriguez har 20 års erfarenhet av IT och teknikutveckling i en rad roller. Det senaste året har han varit CIO på Camanio care och han var dessförinnan medgrundare och vd på Vital integration. Han har också grundat Trygghet i Skandinavien och Simple tech. David har studerat electrical engineering och computer science på Idnskolinn på Island.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109