23948sdkhjf

Ortivus stärker upp

Bolaget tar in chefer från konsultbolaget Spark group.

Ortivus styrelse har tecknat ett avtal med konsultbolaget Spark group. Enligt avtalet ska Spark group förstärka bolagets organisation med hjälp av sin kompetens inom områdena försäljning, marknad, produktledning och operativ verksamhet.

Nu utses två personer från konsultbolaget att gå in som ny tillförordnad försäljningschef, respektive tillförordnad produktledare för bolaget.

Reidar Gårdebeck har utsetts till ny tillförordnad försäljningschef, och Per-Ola Andersson till tillförordnad produktledningsansvarig. Båda kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp tillsammans med befintlig ledningsgrupp.

Reidar Gårdebäck har lång erfarenhet från medtechsektorn och har tidigare arbetat som vd och försäljningschef i flera internationella medtechbolag med fokus på försäljning och marknadsföring. Positionen som produktledare vid Ortivus har varit vakant en tid. Nu fyller Per-Ola Andersson under en övergångsperiod denna position.

–Jag är glad att Ortivus förstärker organisationen med hjälp av expertisen från Spark. Det gör det också möjligt för mig att i högre grad fokusera på att utveckla och driva Ortivus finansiella frågor, säger Lars Höst, vd Ortivus

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078