23948sdkhjf

Höglund går till Unilabs

Tieto healthcares chef Johan Höglund blir vd på Unilabs.

Johan Höglund slutar som chef för hälso-, välfärds- och utbildningsenheten på Tieto med 1 400 anställda på 32 kontor i hela Norden och kontor i Indien och Polen. Höglund kom tidigare från Philips Healthcare, där han hade positionen som Country Manager för Sverige. I pressmeddelandet från Unilabs uppges att han tre år i rad blev utnämd till en av de mest inflytelserika människorna inom den svenska MedTech och life science sektorn.

Nu går han in i laboratorie och diagnostik-branschen.

–  Unilabs har en lång historia som en av världens ledande leverantörer av diagnostik under de senaste 30 åren. Detta tillsammans med dess starka, stabila position på den svenska marknaden gör att jag ser väldigt mycket fram emot att börja på Unilabs som chef för den svenska organisationen. Jag respekterar verkligen företagets nuvarande tillväxtfas, och känner mig mycket motiverad inför vad vi kan åstadkomma och hur vi kan bidra till samhället, säger Johan Höglund i pressmeddelandet.

I Höglunds nya uppdrag ingår att utveckla organisationen och driva viktiga strategiska initiativ kring synergier, digitalisering och förändra organisationen. Johan tillträder rollen som vd på Unilabs under våren 2019.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093