23948sdkhjf

Lucka 23 - detta läste ni mest

Bakom denna lucka tar vi en titt på det som lockade allra mest till läsning under 2018. Makt, makt makt. Och visselblåsare.

I årets nästa sista lucka i vår julkalender hittar vi inte en branschprofil. Här tittar vi istället tillbaka på året som gått och de fem artiklar som engagerat allra mest.

De fem mest lästa artiklarna på Medtech Magazine 2018 är:

5. Maktlistan 2018: plats 70 -100

Maktlistan är MedTech Magazines egen lista över de människor som påverkar vården och patientens tillgång till den bästa diagnostik, behandling och de innovativa lösningar som finns i dag och framöver. Denna lista lockar till stor läsning och kniper mer än en plast på lista över de mest lästa artiklar 2018.

4. Macchiarini-skandalen: Visselblåsare fälls

– Det är KI:s bestämda uppfattning att en visselblåsare som deltagit i en forskningsstudie och som medverkat som författare till publicerad vetenskaplig artikel, trots en anmälan, inte kan undgå eventuellt ansvar för oredlighet i forskning, kommenterar KI:s rektor när nyheten kom i juni.

3. Fabian Bolin gör data av berättelser

Vår intervju med Fabian Bolin, medtechvärldens mäktigaste enligt MedTech Magazines Maktlista 2018, ville många läsa.

2. Maktlistan 2018: plats 30 – 69

Som sagt, Medtech Magazines lista över medtechvärldens mäktigaste har väckt stort intresse bland er läsare under året.

Den nyhet som allra flest har läst på Life Science Sweden under året kom i mars:

1. De 100 viktigaste i MedTech-världen 2018

Medicinteknik gör skillnad. Den hittar sjukdom, räddar liv och gör livskvaliteten bättre för alla som behöver den. Men all forskning, alla investeringar och alla goda idéer är bortkastade om den inte används. På MedTech Magazines maktlista finns de som bidrar till bättre hälsa, vård och medicinteknik till människorna.

Här finns gårdagens lucka.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063