23948sdkhjf

Blir utvecklingschef

Medicinteknikbolaget Pharmacolog anställer ny utvecklingschef.

Pharmacolog tillsätter Lars Gusch som utvecklingschef. Han ska tillsammans med andra i teamet att ansvara för bolagets utvecklingsprojekt.

Lars Gusch har tidigare bland annat arbetat hos Brainlab, Nucletron och Elekta, bland annat som manager of engineering. Han kommer att arbeta nära den nuvarande utvecklingschefen Jörgen Höjdmo som kommer att övergå i en mer renodlad expertroll inom spektrometri och systemintegration. Lars gusch har en motsvarande civilingenjörsexamen från från Technische Universität Ilmenau, Tyskland.

– Vi är väldigt glada att Lars valt att acceptera rollen som utvecklingschef. Då vi står inför uppstarten av flera spännande utvecklingsprojekt är det av största vikt att vi har någon med erfarenhet och teknisk expertis som kan leda teamet och rekrytera nya talanger. Lars erfarenhet av moderna utvecklingsmetoder och kvalitetsarbete kommer betyda mycket för vår förmåga att snabbt realisera nya innovationer inom vår vision om individualiserad vård och optimerad läkemedelsanvändning, säger vd Mats Högberg i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141