23948sdkhjf

Acarix inleder tyskt samarbete

Nu ska den svenska hjärtmonitorn hitta vägen till tysk öppenvård.

I ett strategiskt samarbete med MED management ska Acarix bredda sin kommersiella plattform för att nå ut i Tyskland. Avtalet ger Acarix möjlighet att växa inom tysk öppenvård, samtidigt som det ger MED Management möjlighet att erbjuda en enkel teknik för att utesluta kranskärlssjukdom. 

– Med Cadscor system har vi en unik teknik som gör att vi tidigt kan utesluta kranskärlssjukdom och som förbättrar beslutsprocessen för vårdgivarna. I kombination med MED managements etablerade nätverk och gedigna meriter i Tyskland kommer det att ge många fler patienter och läkare tillgång till Acarix kliniskt validerade utrustning. Samarbetet kommer att bli ett viktigt komplement till våra egna säljare i Tyskland och stärka vår närvaro på den tyska marknaden, säger Per Persson, kommersiell chef på Acarix, i ett pressmeddelande. 

MED management erbjuder flera tjänster och koncept för patientbehandling inom kardiologi, och har ett nära samarbete med försäkringsbolag, vårdgivare, administration och några av de ledande medicintekniska leverantörerna inom öppenvården.  

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078