23948sdkhjf

Prostalund in i Norge

Medicinteknikbolaget tecknar avtal med den största privata urologkliniken i Norge.

Prostalund har undertecknat avtal med, och fått en första orden på behandlingsmetoden Coretherm från den största privata urologkliniken i Norge, Colosseum Mann. Bolaget tar därmed steget in i Norge, i linje med marknads-och försäljningsstrategin.

Colosseum Mann är den största privata urologiska kliniken i Norge och har i dagsläget verksamhet i Oslo och Sarpsborg.

– Avtalet med Colosseum Mann skapar vår första Coretherm-klinik i Norge och är resultatet av vår satsning på att Coretherm ska vara en självklar del av BPH-vården i samtliga nordiska länder. Colosseum Mann är en klinik som ligger i framkant inom urologin i Norge och Coretherm, som modern minimalinvasiv BPH-behandling, kommer därför att passa väl in i deras vårdutbud. För vår del öppnar avtalet dessutom upp för flera möjligheter i Norge där Colosseum Mann blir vårt brohuvud, säger Hans Östlund, vd för Prostalund i ett pressmeddelande.

Prostalund är ett svenskt medicintekniskt bolag med huvudkontor i Lund som utvecklar och marknadsför produkter för behandling av godartad prostataförstoring. Bolaget har patenterat behandlingsmetoden Coretherm, en individanpassad värmebehandling för BPH, godartad prostataförstoring.

Under nästa vecka kommer de första Coretherm-behandlingarna att utföras på Colosseum Mann med handledning från ProstaLund.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.274