23948sdkhjf

Seminarier och föreläsningar på Fokus Hjälpmedel

Aktuella föreläsningar, praktiska workshops och en fullmatad leverantörsutställning - snart är det dags för Fokus Hjälpmedel i Örebro.

Om en dryg månad är det åter dags för Fokus Hjälpmedel. Denna gång i Örebro. Den 24-25 oktober på Conventum arena står fortbildning, inspiration och utveckling i fokus.

Mässan erbjuder relevant fortbildning för förskrivare, hjälpmedelskonsulenter och alla andra som jobbar i branschen. Besökarna får här ta del av aktuella föreläsningar som både utvecklar och berör. Programmet erbjuder även ett fullmatat utbud av intressanta workshops och den på den stora leverantörsutställningen möter du leverantörer, innovatörer och tillverkare inom hjälpmedelssektorn.

Kulturkrockar i vården, omvårdnad och förflyttning vid extrem fetma, vinsterna med uppkopplade hjälpmedel - detta är bara några av de områden som vi kommer att prata om under Fokus Hjälpmedel. Alla workshops och hela föreläsningsprogrammet hittar du här

Fokus Hjälpmedel är ett samarbete mellan hjälpmedelsverksamheterna i 7-klövern, Swedish Medtech – branschorganisationen för medicinteknik med sektorsgruppen HELP och tidningen Medtech Hjälpmedel och arrangeras på Conventum arena i Örebro 24-25 oktober. Det är fri entré och du anmäler dig här!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.158