23948sdkhjf

Frisq anställer utvecklingschef

Bolaget uppdaterar organisationen - anställer utvecklingschef och permanentar produktchefen.

Som ett led i att växla upp verksamheten och förbereda bolaget för en bredare kommersialisering i Sverige och internationell expansion anställer bolaget nu Örjan Lindström som utvecklingschef.

Örjan Lindström kommer närmast från tjänsten som utvecklingschef på Qapital och har tidigare arbetat som utvecklingschef på bland annat Apollo travel group.

Som tidigare kommunicerats anlitar Frisq Stefan Sjögren som strategic sales sdvisor för att fokusera på större strategiska kunder och partnerrelationer och Casper Winsnes som tidigare varit tillförordnad produktchef har nu fått positionen permanentad. Med Örjan Lindström på plats som utvecklingschef kan Casper Winsnes fokusera mer på den långsiktiga produktplanen och stötta kommersialiseringen av Frisq care internationellt.

– De kompletteringar och förtydliganden vi nu gör i organisationen innebär att vi optimerar förutsättningarna för att på ett effektivt sätt driva både kommersialisering i Sverige och utomlands samtidigt som vi säkerställer en god takt i vidareutveckling av produkten, säger Martin Irding, vd för Frisq.

Bolaget utvecklar digitala verktyg för personcentrerad vård och handlas på Nasdaq first north, Stockholm.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078