23948sdkhjf

Ny vd till Kom i kapp

Addera care har rekryterat ny vd till dotterbolaget Komikapp.

AdderaCare förvärvar och utvecklar bolag inom hjälpmedelssektorn. Nu rekryteras ny vd till dotterbolaget Komikapp som förvärvades under 2013.

Ny vd blir Fredrik Mantin som tidigare har arbetat som försäljningschef på Medhelp care och som affärsområdeschef på Previa och har en pol mag från Lunds universitet.

– Fokus kommer att ligga på försäljning och utveckling för att kunna möta nya tider, nya produkter och en ökad konkurrenskraft. Ett fokus jag kommer att ta med mig är att skapa förutsättningar för människor att få en bättre tillvaro, säger Fredrik Mantin i ett pressmeddelande.

Komikapp arbetar med tjänster och produkter vilka ska höja livskvalitet och delaktighet för människor med särskilda behov samt deras anhöriga och personal. bolaget är rikstäckande men marknaden sträcker sig även till de skandinaviska länderna och Europa. Bolaget saluför produkter inom områdena sinnesstimulerande produkter och kognitiva hjälpmedel.

– Komikapp är ett väletablerat företag som är verksamt inom ett affärsområde som gör verklig skillnad för människor med särskilda behov. Jag har stort förtroende för Fredrik Mantin och är övertygad om att han kan förvalta bolaget potential på ett framgångsrikt sätt. Avslutningsvis vill jag även tacka avgående vd Pernilla Karlsson för hennes insatser under de senaste åren. Pernilla har på ett framgångsrikt sätt tillsammans med de anställda byggt upp Komikapp till det välrenommerade företag som det är idag, kommenterar Michael Hermansson, vd för Addera care.

Fredrik Mantin tillträder som ny VD på Komikapp den 1 oktober 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094