23948sdkhjf

Synthetic MR på väg till OMX

Nu börjar förberedelserna inför ett listbyte från Aktietorget.

Styrelsen i Synthetic MR har beslutat att man ska inleda förberedelseprocessen för ett byte av handelsplats för bolagets aktier från Aktietorget till Nasdaq OMX Stockholm. Bolagets ambition är att genomföra listbytet under senare delen av 2019.

Styrelsen bedömer att ett listbyte kommer att förstärka kvalitetsstämpeln för bolaget och skapa större intresse för aktie. Dessutom bör en notering öka förtroendet från globala kunder och intressenter.

– Sedan Synthetic MR noterades på Aktietorget har mycket positivt hänt i bolaget. Vi har tecknat flertalet partneravtal med de största MR-tillverkarna i världen. Bolagets programvara har påbörjat en spännande resa för att etableras på den globala marknaden, säger vd Stefan Tell i ett pressmeddelande.

Synthetic MR grundades i Linköping och arbetar med utveckling av analys- och avbildningsmetoder för magnetisk resonanstomografi. Bolagets programvara, Sy MRI effektiviserar MR-undersökningar genom att förkorta undersökningstiden per patient och samtidigt producera kvantitativ information.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078