23948sdkhjf

Kommersiell chef till Irras

Han ska sätta fokus på tillväxt för produkterna under varumärket Irraflow.

Irras meddelar att man utsett Will Martin till kommersiell chef och medlem av ledningsgruppen. Hans uppgift blir att ansvara för global kommersialisering av produkter som ligger under varumärket Irraflow.

Will Martin har närmare 20 års erfarenhet av kommersialisering, marknadsföring och affärsutveckling från chefsbefattningar inom den medicintekniska branschen. Han har gedigen kunskap när det gäller att skapa ökad tillväxt, både hos start-up företag och hos stora, etablerade företag.

Will Martin kommer närmast från en befattning som ledare för affärsområdet Peripheral vascular på Philips Healthcare. Under hans anställning på Philips var detta ett av de snabbast växande affärsområdena på företaget. Dessförinnan har han varit anställd hos Atheromed, Hotspur technologies, Accessclosure, Boston scientific corporation, Aventis pharmaceuticals och Corning.

Innan han inledde sin karriär inom denna bransch var Will Martin löjtnant i den amerikanska flottan. Han har en BA från Notre Dame och en MBA från Johns Hopkins University.

Irras är ett medicintekniskt bolag i kommersiell fas som inriktar sig på design, utveckling och kommersialisering av innovativa lösningar för behandling av olika typer av hjärnsjukdomar. Baserat på kärntekniken Irraflow har Irras utvecklat och kommersialiserat ett medicintekniskt system för intelligent intrakraniell vätskehantering i samband med komplikationer av intrakraniell blödning.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078