23948sdkhjf

Anders Lönnberg ska göra världsutställning

Det var på Facebook som Anders Lönnberg avslöjade sin nya position.

Sista januari slutar Anders Lönnberg regeringsuppdraget som life science-samordnare. Istället tillträder han som generalkommissarie för världsutställningen i Dubai.

- Det nya uppdraget är också hur spännande som helst och vi ska stärka Sverige som exportnation!, skriver han på sin egen Facebook-sida.

För life science-frågorna ska det öppnas ett eget kontor på regeringskansliet.

- Jag kommer dock att vara kvar som ordförande för expertrådet och samverkansprogrammet. Det har varit fantastiskt roligt och utvecklande med livsvetenskaperna och jag blir kvar i frågorna.

Anders Lönnbergs hela Facebookmeddelande:

"Jag har tillträtt ett uppdrag som generalkommissarie för Sverige för världsutställningen i Dubai 2020. Det innebär att jag slutar som nationell samordnare för livsvetenskaperna som ska få ett fast kontor inom regeringskansliet för dessa frågor. Jag kommer dock att vara kvar som ordförande för expertrådet och samverkansprogrammet. Det har varit fantastiskt roligt och utvecklande med livsvetenskaperna och jag blir kvar i frågorna. Det nya uppdraget är också hur spännande som helst och vi ska stärka Sverige som exportnation!

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078