23948sdkhjf

SISP söker ny vd

Efter sju år som vd på Swedish Incubators & Science Parks lämnar vd sin post den sista februari.

- Det har varit en fantastisk, rolig och intensiv tid på SISP. Det har hänt mycket under de senaste sju åren och vi har verkat i många led regionalt, nationellt och internationellt, kommenterar Magnus Lundin i ett pressmeddelande.


- Även om jag nu lämnar den operativa ledande rollen kommer mitt engagemang för SISP och Sverige som världens bästa land för innovation alltid finnas kvar, säger Magnus Lundin som nu börjar som Norden-ansvarig på ett globalt venture capital-bolag.


Styrelsen för Swedish Incubators & Science Parks har inlett arbetet med att hitta en ersättare och Kristian Wirsén har tillsatts som tf vd från den 1 mars. Kristian Wirsén har under flera år arbetat tillsammans med organisationen och dess medlemmar.

- Vi önskar Magnus lycka till med det nya uppdraget. Han har förtjänstfullt utvecklat Swedish Incubators & Science Parks från en rent medlemsdriven förening till en branschorganisation med ett operativt kansli, kommenterar Patric Eriksson, styrelseordförande i Swedish Incubators & Science Parks.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063