23948sdkhjf

Elos medtech rekryterar Kina-vd

Conny Jakobsson har utsetts till vd och platschef för Elos medtech i Tianjin.

Conny Jakobsson har 17 års erfarenhet från ledande befattningar i Kina, främst inom produktion och inköp, och bred erfarenhet och kunskap om både marknaden och den kinesiska kulturen. Han kommer närmast från en roll som vd i ett kinesiskt bolag som tillverkar verktyg och säljer CNC-slipmaskiner.

Sedan avslutad ekonomiexamen vid Stockholms universitet har Conny Jakobsson bland annat arbetat inom Ericsson och Flextronics med inköp och kontraktering av produktion innan han valde att arbeta och bosätta sig i Kina för sjutton år sedan.

– Vi välkomnar Conny till vår verksamhet i Kina. Med sin bakgrund inom produktion med stort fokus på kvalitet och kunders behov, ser vi att Conny med sin erfarenhet kan bidra till att förverkliga våra tillväxtplaner och strategiska mål på den asiatiska marknaden. Vår bedömning är att Elos medtech Tianjin kan utvecklas ytterligare som attraktiv partner till den globala medicintekniska marknaden, säger Jan Wahlström, vd och koncernchef för Elos medtech, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.235