23948sdkhjf

Bli ett mässproffs

Att besöka en mässa för att strosa runt och prata med kollegor kan vara trevlig och värdefullt. Men för att få ut så mycket som möjligt av ditt besök krävs en plan. Här tipsar Medtech Hjälpmedel om hur du ska göra.

Sätt upp ett mål för ditt besök 
Vad vill du få ut av ditt mässbesök? Är det några utvalda företag du vill träffa eller specifika personer du vill tala med? Vill du komma hem med ny kunskap och inspiration eller helt enkelt bara ha en trevlig stund bland kollegor? Fundera igenom detta innan, gör en lista över företag och personer du vill träffa, skriv upp eventuella frågor du har och se över vilka föreläsningar och workshops du vill närvara på - gör ett eget schema. Väl på plats är det annars lätt att ryckas med av entusiastiska kollegor och lockande montrar och glömma bort sina egna planer. 

Ta god tid på dig 
På en mässa finns massor att se, många att tala med och mycket spännande att lyssna på. Och allt detta tar tid. Och ska få ta tid. Så planera in ditt besök med god tidsmarginal då du garanterat kommer att fastna vid sådant som du från början inte visste att du skulle. Har du möjlighet så besök gärna mässan mer än en dag. 

Och så några praktiska tips… 
Sätt på dig sköna skor! Du går mycket och mässdagarna är långa. 
Ta med ryggsäck. Du kommer att samla på dig en massa information och annat och det är skönt att ha en ryggsäck att stoppa det i. Dessutom har du då händerna fria vilket är bra när du ska testa och känna på produkter. Använd även kameran på din mobil och fotografera intressanta saker du vill ta reda på mer om efter mässan så slipper du bära runt på broschyrer som blir tunga i längden. Dessutom bättre för miljön.

Välkommen till Hjälpmedel & välfärdsteknologi, 7-8 mars i Lund. Anmäl dig redan idag, det är kostnadsfritt!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093