23948sdkhjf

Kommersiellt blod till Scibase styrelse

Medicinteknikbolaget ökar sitt kommersiella fokus med tre nya styrelseledamöter.

För att öka bolagets kommersiella fokus har tre nya ledamöter valts in i styrelsen. Thomas Taapken, Diana Ferro och Thomas Eklund är de nya ledamöterna. Gemensamt för de tre nyinvalda är deras kommersiella fokus och erfarenhet från medicinteknikbranschen.

- När vårt fokus på marknad och försäljning blir allt tydligare är det naturligt att detta återspeglar sig även i vår styrelse. Thomas Eklund har varit verksam i flera bolag som är i vår situation och Thomas Taapken och Diana Ferro har stor kunskap om den tyska marknaden samt en stor internationell erfarenhet vilket kommer vara till nytta framöver. Tyskland fortsätter att vara vår tillväxtmotor och vi ser fram emot att få ett besked från FDA avseende den amerikanska marknaden, vilket vi förhoppningsvis får runt halvårsskiftet, säger Tord Lendau, styrelsens ordförande i SciBase i ett pressmeddelande.

Thomas Taapken är idag CFO på Medigene som är ett noterat bolag inom bioteknik som koncentrerar sig på immunterapi vid olika typer av leukemi. Diana Ferro är vd på Medskin Solution, som utvecklar produkter för sårvård och annan hudvård. Thomas Eklund är styrelseproffs och oberoende rådgivare och konsult. Thomas Eklund sitter i en rad styrelser inom medicin- och hälsosektorn.

Scibase är ett medicinteknikbolag med huvudkontor i Stockholm, som utvecklar och säljer cancerdiagnostikinstrument.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078