23948sdkhjf

LfU jobbar med MedTech Magazine

Leverantörer, vårdpersonal, forskare och patienter. Alla behövs för skapa förutsättning för hälsa och bra vård. Nu startar jobbet på allvar med Landstingsnätverket för Upphandling.
Under hösten blev samarbetsavtalet färdigt mellan MedTech Magazine och Landstingsnätverket för Upphandling.

– Dialog med de olika aktörerna är essentiellt för att skapa bra affärer. Vi ser samarbetet med Medtech Magazine som ett led i ökad dialog, säger Louise Strand , ordförande för organisationen.

Uppdraget gäller delning av information till berörda parter. Vilket är många. Tidningen MedTech Magazine läses av tjänstemän och politiker i landstingen, beslutsfattare i industrin och användare av medicinteknik, liksom forskare. Informationsutbyte, men det blir också en mötesplats.

– Förr var media något som konsumerades, aktivt eller passivt tittade på. Modern branschmedia handlar om att mötas. I tidningen presenteras de som du senare träffar på något av våra möten. Ska något göras eller förbättras behövs kommunikation, säger Hanna Brodda , chefredaktör för tidningen.

Landstingsnätverket för Upphandling är en organisation för upphandlare inom landstingen som syftar till att öka kunskapen och dela erfarenhet mellan upphandlare i de olika regionerna. Med Upphandlingskonferensen som går vartannat år, som arrangeras med branschorganisationen Swedish MedTech, finns också kontaktytor med leverantörerna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112