23948sdkhjf

Tandläkaren tar plats i shoppingcentret

Optikerna har länge haft butiker för glasögonshoppare, även hörselhjälpmedels-branschen har fått mottagningar med skyltfönster, nu är det dags för tandläkarna. I augusti öppnar första MyDentist-butiken i ett shoppingcenter i Västerås.
I mitten av augusti öppnar MyDentist sin första tandklinik med butik i Sverige, med detaljhandelsläge mitt i centrala Västerås. Meningen är att tandläkarbesöket ska bli en del av shoppingupplevelse, med drop in-tider och ökade öppettider.

– Vi ska revolutionera kundupplevelsen inom tandvård. Det mest synliga är att vi flyttar ner tandvårdsklinikerna från ”tredje våningen på en tvärgata” till butiksplan i trippel-A-läge. Men vi kommer vidareutveckla många fler saker i branschen med fokus på kunden, säger Fredrik Wistrand .

Bakom företaget MyDentist ligger entreprenörerna Fredrik Wistrand och Per Jansson . Wistrand var tidigare vd och koncernchef på optikkedjan Smarteyes, som gick från en omsättning på 10 till 500 miljoner kronor. Nu hoppas han, tillsammans med medgrundaren Per Jansson, på att göra samma resa i tandvårdsbranschen.
– Nu öppnar ett nytt bolag som ska förändra en hel bransch, tandvårdsbranschen, inom fem år ska MyDentist bli Sveriges största tandvårdskedja, säger Fredrik Wistrand, vd och grundare av MyDentist.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066