23948sdkhjf

Produktspecialist - Trauma

Stryker is one of the world’s leading medical technology companies and together with our customers, we are driven to make healthcare better. The Company offers a diverse array of innovative medical technologies, including reconstructive, medical and surgical, and neurotechnology and spine products to help people lead more active and more satisfying lives. Stryker products and services are available in over 100 countries around the world. For more information please visit www.stryker.com

Vill du arbeta med marknadsledande produkter i partnerskap med dina kunder? Är du resultatinriktad och relationsskapande med försäljning som spetskompetens? Stryker erbjuder dig en självständig roll i ett starkt team inom segmentet Trauma i norra Sverige.

Du ansvarar för driva och utveckla försäljningen Strykers produktportfölj i distriktet som består av Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Utbildningsinsatser och möten med kunder som består av läkare, sjuksköterskor och beslutsfattare, är avgörande för att stärka dina relationer och ditt nätverk i ditt distrikt.

Som ansvarig för försäljningen i ditt distrikt förväntas du även bidra vid upphandlingsarbetet i detsamma. Stryker erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med fokus på resultat och med höga ambitioner. Du förväntas bidra till Strykers framgång med din erfarenhet från försäljning och din kunskap om hälso- och sjukvården. Arbetsklimatet är prestigelöst och bygger på delaktighet och korta beslutsvägar.

Vem är du?

Stryker söker dig som har minst 3 års erfarenhet av framgångsrik relationsskapande försäljning mot vården. Din utbildningsbakgrund är antingen inom sälj och marknadsföring på högskole/universitetsnivå alternativt är du sjuksköterska med säljerfarenhet. Har du ett inarbetat kontaktnät i hälso- och sjukvården i distriktet samt erfarenhet från upphandlingsarbete är det en fördel.

Som person är du självständig och positiv, tillsammans med det har du en stark inre drivkraft med tydligt fokus på affärsmässighet och resultat. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och med en hög servicenivå gentemot dina kunder, dessutom brinner du för att arbeta med försäljning och har stort engagemang i ditt arbete.

Rollen kräver att du har utmärkt kommunikativ förmåga samt behärskar svenska och engelska i både tal och i skrift. Du är professionell i ditt agerande mot kollegor och kunder samt har förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer med personer på olika nivåer.

Kontakt:

I den här rekryteringen samarbetar Stryker med PharmaRelations. Du är varmt välkommen att registrera din profil och ansöka via hemsidan www.pharmarelations.se Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ola Gustavsson på telefon eller via e-post, 070-165 22 33, alternativt ola.gustavsson@pharmarelations.se

Ansökningar behandlas löpande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079