23948sdkhjf

Projektkoordinator Sobi, Stockholm



Vill du arbeta som projektkoordinator inom läkemedelsutveckling?

Är du van att arbeta i IT-baserade system?

Då är detta en tjänst för dig!

Sobi är ett internationellt läkemedelsföretag inriktat på att tillhandahålla innovativa behandlingar och service som förbättrar livet för patienter med sällsynta sjukdomar. Produktportföljen fokuserar främst på hemofili, inflammationssjukdomar och genetiska sjukdomar. Avdelningen Project and Portfolio Management inom FoU säkerställer att läkemedelsutvecklingsprojekt genomförs professionellt och effektivt i enlighet med företagets mål och portföljbeslut.

I rollen som Projektkoordinator stöttar du projektledarna i det löpande arbetet med att planera, rapportera och dokumentera kostnader, tidslinjer och resultat. Du medverkar även i att förbereda underlag inför återkommande projekt- och portföljgenomgångar där bl.a. budget och prognoser presenteras och beslut fattas. I arbetet ingår även utveckling och förbättring av projektmallar och hantering av andra dokument både för enskilda projekt och portföljdata. Som projektkoordinator kommer du också att medverka i utbildning och handledning av de IT system som används inom projekthanteringen samt tillsammans med berörda intressenter identifiera och genomföra förbättringar av systemen.

Sobi erbjuder en spännande roll för dig som är en duktig och självgående administratör som också är kreativ och kommer med egna idéer, och trivs med att vara spindeln i nätet. Tjänsten är på heltid tillsvidare med placering i Solna.

Kvalifikationer:

Du som söker har en akademisk examen inom naturvetenskap, administration, och/eller It eller motsvarande. Du har förståelse för läkemedelsutveckling och projektarbete. Du som söker har även

• Erfarenhet av administration och samordning av komplexa uppgifter företrädesvis inom läkemedelsindustrin ,

• Erfarenhet av arbete inom IT - baserade system och programvara , särskilt i MS Office , Excel , Word och Powerpoint i synnerhet.

• Erfarenhet från projektarbetet inom FoU, företrädesvis från läkemedelsindustrin är mycket meriterande så även kunskaper i Sharepoint och DocSpace

Som person är du självgående, drivande och duktig på att samarbeta. Du har en hög servicekänsla, förmåga att agera proaktivt och god prioriteringsförmåga. Du är kommunikativ och uttrycker dig korrekt och tydligt på både svenska och engelska i både tal och skrift. Du arbetar systematiskt och strukturerat med ett flexibelt sätt och möjlighet att ändra riktning snabbt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Uppdragsgivare: Sobi

Ort: Solna

Sista ansökningsdag: 14/10 2015

För information: I den här rekryteringen samarbetar Sobi med Dfind Science & Engineering. För frågor kontakta rekryteringskonsult Ellinor Crafoord 0733-434502, ansök på www.dfind.se. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Ansök därför så snart som möjligt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi

välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Sobi är ett internationellt läkemedelsföretag inriktat på att tillhandahålla innovativa behandlingar och service som förbättrar livet för patienter med sällsynta sjukdomar. Produktportföljen fokuserar främst på hemofili, inflammationssjukdomar och genetiska sjukdomar. Sobi marknadsför även en portfölj specialist- och särläkemedel på uppdrag av olika partnerföretag i Europa, Mellanöstern, Ryssland och Nordafrika. Intäkterna uppgick 2014 till 2,6 miljarder kronor och antalet anställda var cirka 600. Aktien (STO: SOBI) är noterad på OMX NASDAQ Stockholm. Ytterligare information finns på www.sobi.com.

Dela:

Dela på Facebook
Dela på Google Plus
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn



UppdragsgivareSobi
Ort:Solna
Län:Stockholms län
Omfattning:Heltid
Kontaktperson:Ellinor Crafoord

Ansök här!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094