23948sdkhjf

KAM/säljare inom E-hälsa, GoodLifeMe, Göteborg

Brinner du för hälsofrågor och hur mobil teknik kan förbättra människors livskvalité? Vill du arbeta med försäljning i ett expansivt företag med entreprenörsanda? Då kanske det är du som kommer att bidra till GoodLifeMe’s nästa steg i utveckling och tillväxt!

GoodLifeMe AB letar nu efter en Key Account Manager med stort sälj- och kundfokus för en nyckelroll i arbetet mot en växande kundgrupp inom e-hälsa och företagshälsovård.

GoodLifeMe är i en expansionsfas där de i ett exklusivt avtal med en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsovård ska implementera Sidekick Health Motivation mjukvaran mot sina intressenter. I rollen som säljande KAM kommer du att vara den primära länken mellan GoodLifeMe och deras avtalskund. En stor del av arbetet kommer att ligga i att väcka engagemang bland kundens anställda för Sidekick appen och att uppmuntra till, samt bibehålla, en hög användarprocent av Sidekick i den företagshälsovård de erbjuder anslutna företag. Det är av största vikt för samarbetet att användandet och implementationen kan genomföras på ett snabbt och smidigt sätt.

Du kommer att leda kunden i användandet av Sidekick Health Motivation och ha huvudansvaret för sälj. Du gör sambesök med representanter från kunden hos anslutna slutkunder/användare och koordinerar och driver dessa aktiviteter.

Du är den som kommer närmast användarna och återkopplar hur användandet fungerar och vad som kan optimeras till den interna IT-utvecklingsavdelningen och företagsledningen, men bidrar även till utvecklingen av företagets framtida strategier och affärer.

Tjänsten innebär resor runt om i landet med upp till 2 övernattningar vissa veckor.

Uppdragsgivare: GoodLifeMe AB

Ort: Göteborg

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, affärs- och säljstrategiutveckling; gärna som Key Account Manager. Rätt kandidat har tidigare erfarenhet av lansering/implementering av ny produkt/produktgrupp samt av att återkoppla feedback och tekniska förbättringar av produkt till utvecklingsteam och företagsledning. Har du tidigare arbetat inom hälsa/livsstilområdet, företagshälsovård, projektledning och/eller mobile health applications är det ett plus.

Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett mindre företag där individens arbetsinsatser gör skillnad, samt att du gillar att arbeta både operativt och strategiskt. Ett intresse för att lära sig och använda ny teknik är en förutsättning tillsammans med en genuint intresse för att förbättra människors hälsa. Du har förstås en säljande personlighet och åtar dig uppgiften med stor entusiasm och energi. Du behärskar svenska och engelska, flytande i både tal och skrift och bor företrädelsevis i Göteborgsområdet. Datorvana och körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Är det här du? Välkommen med din ansökan!

Organisations-/fö retagsbeskrivning:
GoodLifeMe är ett mobile health-företag som utvecklar Sidekick Health Motivation mjukvaran för att på ett lekfullt och socialt sätt hjälpa företag stötta sina anställda med att genomföra och upprätthålla positiva livsstilsförändringar. GoodLifeMe är grundad av läkare, psykologer och app-utvecklare som brinner för att förbättra människors hälsa och utvecklingen baseras på vetenskapliga modeller.

För information: I denna rekrytering samarbetar GoodLifeMe med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Ulrica Marklund, tel 0733-434446. Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering .

Sista ansö kningsdag: 2015-10-11
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078