23948sdkhjf

Teknisk support, Lantmännen Cerealia, Malmö



Lantmännen Cerealia söker nu en Teknisk support/ Bageri konsulent inom Business Unit, B2B med tillträde omgående.

Tjänsten som ska tillsättas innebär att planera och leda utbildningar för kunder inom vårt segment. Följa marknadens utveckling, initiera och driva projekt tillsammans med KAM och kunders produktutvecklingsavdelning. Du kommer även att utveckla och förbättra produkter inom bageribranschen.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av följande:

Ge kundservice, support
Driva projekt tillsammans med kunder
Uppbakning och framtagning av material inför kundträffar, mässor, fotograferingar och kundbesök
Receptskrivning till kampanjer och kundträffar
Planera, förbereda och leda utbildningar och workshops för kunder
Initiera utbildningsbehov samt utforma utbildningar
Bevaka omvärlden genom branschmässor och seminarium
Delta vid kundträffar och konferenser

Vem söker vi?

Vi söker dig med livsmedelsteknisk utbildning. Utöver din utbildning har du erfarenhet av bagerinäringen och har en god kunskap om mjöl och bakhjälpmedel.

Vi söker en positiv och prestigelös lagspelare med analytisk förmåga. Du har god kunskap i våra nordiska språk samt engelska i tal såväl som skrift. Det är en självklarhet att du hanterar Officepaketet obehindrat.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Lantmännen erbjuder vi dig en trevlig arbetsmiljö, utmaningar och möjlighet till att utvecklas. Du kommer att arbeta nära våra produktutvecklare och du rapporterar till vår Marknadsdirektör. Vi sitter vid Bassängkajen i Malmö, nära centralstationen.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Science & Engineering. Ansök tjänsten på www.dfind.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Camilla Wern 0733-436098 eller Ulrika Gruffman på 0733-434189.

Uppdragsgivare: Lantmännen Cerealia

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid

Företagsbeskrivning:

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Exempel på våra varumärken är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Hatting, Schulstad och Gooh. Vi ägs av 32 000 svenska lantbrukare, har cirka 8 500 anställda, har närvaro i ett 20-tal länder och omsätter 33 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela kedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Cerealia utvecklar och producerar främst mjöl, mixer, gryn, müsli, pasta men även färdiglagade rätter samt bönor och linser. Produkterna marknadsförs under starka varumärken såsom AXA, Kungsörnen, GoGreen, Start och Gooh. Lantmännen Cerealia ingår i Lantmännen som är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi, maskin och lantbruk.

Dela:

Dela på Facebook
Dela på Google Plus
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn



Län:Skåne län
Omfattning:Heltid
Kontaktperson:Camilla Wern

Ansök här!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078