23948sdkhjf

Företag samarbetar för sekvensering

TATAA Biocenter introducerar ett partnerskap med Qlucore och kommer att använda Qlucore Omics Explorer i sina nästa generations sekvensering kurser och Client Services
TATAA Biocenter, världens främsta arrangörer av praktisk utbildning inom molekylär diagnostik och Europas ledande leverantör av tjänster inom genomik, har ingått ett partnerskap med Qlucore för analyser av så kallad Next Generation Sequencing (NGS) data. TATAA använder Qlucores programvara Qlucore Omics Explorer för kunders NGS-dataanalys och programmet kommer också att användas inom TATAA Biocenters populära NGS-utbildningar.

– Vi söker alltid samarbete med de bästa leverantörerna för våra utbildningar och Qlucore har både en kraftfull och väldigt användarvänlig mjukvara för NGS-dataanalys, säger Kristina Lind , koordinator för TATAA Biocenters praktiska utbildningar.

– Våra kunder vill ha professionellt stöd genom hela NGS-arbetsflödet, från provberedning, kvalitetskontroller, och konstruktion av bibliotek till sekvensering och analys av data, säger Ellen Hanson , projektledare för TATAA Biocenters NGS-tjänster, och fortsätter:

– Med Qlucore Omics Explorer får våra kunder tillgång till de mest kraftfulla analysmetoderna och vi kan erbjuda statistiska analyser baserade på de senaste validerade metoderna.

Carl-Johan Ivarsson , Qlucores vd kommenterar i pressmeddelandet:

– Vi är glada att tillkännage detta partnerskap med TATAA Biocenter vilket kommer att framgångsrikt öppna upp nya möjligheter för Qlucore Omics Explorer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094