23948sdkhjf

Konsultuppdrag som Kvalitetsvärderare till AstraZeneca - Södertälje

Konsultuppdrag till AstraZeneca, Kvalitetsvärderare

Uppdraget planeras att starta 1/4- 2015 och fortgå till 31/3- 2016

Din roll som kvalitetsvärderare:

Du har ett delegerat ansvar för att ta beslut om det som tillverkats uppfyller ställda krav, du värderar tillverkningsdokumentation och analysresultat. Din roll är självklar i det dagliga tvärfunktionella arbetet där du tillsammans med kollegor från produktionen, processteknik, produktionsteknik, planering/logistik, kvalitetskontroll och mikrobiologen har ett gemensamt ansvar för att fabriken når de uppsatta kvalitets-, kostnads- och leveransmålen.

Du arbetar enligt principerna för LEAN och bidrar i din roll med GMP-kunskap till förbättringsarbetet och i utredningar av avvikelser. Du godkänner kvalitetsstyrande dokument som ändringsärenden, instruktioner och valideringar och använder dig av kvalitetssystem så som SAP och GQCLIMS. Du arbetar även med överföring av kunskap till bland annat operatörer och tekniker.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Södertälje

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2015.02.09 OBS! Löpande urval

Kontaktpersoner:

Britta Granath, tel: 073 343 46 24

e-post: britta.granath@dfind.se

Linnéa Edvardsson, tel: 072 516 89 09

e-post: linnea.edvardsson@dfind.se

Din bakgrund:
Du har en apotekarexamen eller annan naturvetenskaplig utbildningsexamen på minst 160 poäng enligt gamla systemet (motsvarande 4 års heltidsstudier) vilket innebär 240 poäng enligt det nya poängsystemet. Du har läst 5 poäng mikrobiologi (7,5 enligt nya poängsystemet).

Vi ser gärna att utbildningen uppfyller kompetenskraven för Sakkunnig i LVFS 2004:7 d.v.s.

teoretiska och praktiska studier inom något eller flera av följande vetenskapsområden: farmaci, medicin, veterinärmedicin, kemi, teknologi eller naturvetenskap.

Specificera gärna i ansökan vilka av nedanstående kurser som du har läst:

Allmän och/eller oorganisk kemi
Organisk kemi
Läkemedelskemi och /eller läkemedelsanalys
Analytisk kemi
Fysikalisk kemi och/eller tillämpad kemi
Allmän och/eller tillämpad fysik
Galenisk farmaci och/eller farmacevtisk teknologi
Farmakologi eller toxikologi

Vidare krävs att du har datorvana, samt mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska vilket behövs för att kunna delta i inspektioner, skriva rapporter och utredningar. Du har även tydliga ledaregenskaper. Erfarenhet från tillverkning av aktiva substanser och/eller färdiga läkemedel, GMP samt kvalitetsarbete (Quality Assurance) är meriterande.
Framgångsfaktorer :
Du har självständiga arbetsuppgifter och måste i din roll kunna både fatta och bidra till snabba beslut. Eftersom du har en kvalitetsledande roll behöver du kunna få andra att skapa lösningar med ditt stöd. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, dina förväntningar och åsikter ska nå fram till kollegor i många olika roller. Du är målinriktad och du trivs med att arbeta i en hög förändringstakt. Du måste ha en integritet i ditt kvalitetstänkande. Du bidrar med dina kunskaper till vår strävan efter en allt effektivare tillverkning av säkra läkemedel.

Följande ledaregenskaper är viktigast; Främjar ansvarstagande, Agerar beslutsamt samt Kundengagemang och integritet.

Om du har rätt profil så uppmuntrar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande. Skicka in den redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078