23948sdkhjf

Kvalitetschef, Produktkvalitet ICA Sverige AB - Solna

Är du en energifull ledare med starkt driv och tydlig kommunikation? Vill du bidra till att upprätthålla och förbättra ICAs höga kvalitetstandard? Då är detta tjänsten för dig!


Avdelningen för Produktkvalitet leder arbetet med kvalitetssäkringen av varor i ICAs centrala sortiment och agerar stöd till Sortiment & Inköp. Vid framtagning av ICAs egna märkesvaror (EMV) granskar och godkänner vi leverantörens produktion och säkerställer att produkterna lever upp till lagstiftningskrav, ICAs hållbarhetspolicy samt varumärkeskriterier. Produktkvalitet är uppdelad på tre kontor och till huvudkontoret i Solna söker vi en Kvalitetschef för kategorierna färsk, kolonial och near food.


Tjänstebeskrivning:


Som Kvalitetschef har du personalansvar för de Kvalitetskoordinatorer i Solna som operativt kvalitetssäkrar ICAs centrala sortiment med fokus på EMV. Utöver det har du ett övergripande ansvar att i nära samarbete med Chefen för Kvalitetslabb, leda, samordna och utveckla hela avdelningen för Produktkvalitet i Solna i det dagliga arbetet. Vidare är du ansvarig för att säkerställa att produkterna lever upp till ICAs interna och externa kvalitetskrav samt att hantera eventuella produktproblem effektivt. I rollen ingår även kontakter med media och andra externa partners.


ICA erbjuder en spännande ledarroll med strategiskt ansvar i en framgångsrik miljö. Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering i Solna. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare och har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. ICA tillämpar även drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.


Kvalifikationer:


Du som söker har en högskoleutbildning inom livsmedel och livsmedelsproduktion. Du har 10 eller fler års erfarenhet av kvalitetssäkringsarbete och 5 eller fler års erfarenhet av att leda och utveckla människor. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i komplexa organisationer med högt tempo och många kontaktytor. Vi ser att du som söker har erfarenhet av internationellt arbete och önskvärt är även goda kunskaper inom livsmedelslagstiftning. Som person är du en stark beslutsfattare med god förmåga att delegera och prioritera. Du är förtroendeingivande med ett stort engagemang för arbete med Corporate Responsibility frågor. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.


Uppdragsgivare: ICA Sverige AB


Ort: Solna


Omfattning: Heltid


Sista ansökningsdag: 2015-01-18


Ansökan: I denna rekrytering samarbetar ICA med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Ellinor Crafoord, 073-343 4502. Ansök via www.dfind.se senast 2015-01-18. Intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!


Organisations-/företagsbeskrivning:


ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093