Revisionsledare Medicintekniska produktdirektivet (MDD), Intertek -Stockholm

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Gillar du självständigt arbete med många kontaktytor? Har du mångårig erfarenhet av kvalitet och regulatorisk verksamhet inom medicinteknisk industri? Vill du arbeta med att patientsäkra medicintekniska produkter i Sverige och världen? Då är detta nästa utmaning för dig!

Tjänstebeskrivning:

Rollen som revisionsledare innefattar revisioner hos våra kunder i medicinteknikbranschen. Kunderna finns mestadels i Sverige men även i andra delar av världen. Ansvarsområden för dig som revisionsledare omfattar revisioner inklusive rapportering med möjligheten att kombinera revisioner med granskning av teknisk dokumentation. Intertek är ackrediterade för att utföra revisioner och certifiera företag enligt EU:s medicintekniska produktdirektiv (MDD) för CE märkning och som revisionsledare har du en central roll i det arbetet. Revisionerna sker enligt specifika standarder (ISO 13485, ISO 9001, CMDCAS, TCP) och Interteks rutiner.

Intertek är ett globalt företag och erbjuder en spännande roll på en trygg arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Tjänsten som revisionsledare är en tillsvidareanställning på heltid med förmånspaket, tjänstepension, friskvårdsbidrag samt föräldraledighetstillägg, Som heltidsrevisor har du ca 120 revisionsdagar varav 75 övernattningar per år. Alternativt kan deltidsrevisor eller underleverantörsavtal även vara aktuellt. Du är placerad i Kista eller (efter överenskommelse) på hemmakontor.

Uppdragsgivare: Intertek

Ort: Stockholm

Omfattning: heltid

Sista ansökningsdag: 23 oktober 2014

För information och ansökan:

I den här rekryteringen samarbetar Intertek med Dfind Science&Engineering. Kontakta rekryteringskonsult Ellinor Crafoord, 0733-43 45 02, för frågor och sök tjänsten genom www.dfind.se/science-engineering.se. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Du som söker har en högskoleutbildning gärna som ingenjör eller naturvetare. 5-10 års arbetslivserfarenhet från tillverkning, utveckling och/eller service samt gärna kvalitetssystem. Vi ser gärna att du som söker har viss erfarenhet av arbete med revisioner och/eller medicintekniska regelverk. Meriterande är erfarenhet från något eller flera av följande områden:

¤ Elektriska, sterila, dentala eller implanterbara produkter.

¤ Mjukvara.

¤ Sjukvård.

¤ Röntgen.

¤ Produktansökningar.

¤ Riskhantering.

¤ Avvikelsehantering/teknisk support

¤ Klinisk utvärdering.

För att lyckas i rollen krävs att du är analytisk, noggrann och strukturerad. Du har en tydlighet i både skriftlig och muntlig kommunikation och har lätt för att samarbeta med andra. Vi tror att du drivs av nyfikenhet, kvalitetarbete och resultat. Du har goda kunskaper i Office-paketet och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Intertek erbjuder en spännande roll på en trygg arbetsplats med kollektivavtal, förmånspaket med tjänstepension, friskvårdsbidrag samt föräldraledighetstillägg. Vi tillämpar flextid och värnar om ett gott arbetsklimat och glada medarbetare.

Stämmer det här in på dig? Då ser jag fram emot din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:

Intertek är en ledande global leverantör av kvalitetslösningar för företag och myndigheter. Genom våra tjänster inom allt från revision, inspektion, provning, utbildningtill kvalitetssäkring och certifiering bidrar vi till att öka värdet på våra kunders produkter, processer och system. Med ett nätverk av fler än 1 000 laboratorier och kontor och över 36 000 anställda i mer än 100 länder hjälper vi företag att lyckas på den globala marknaden. Vi kontrollerarvåra kunder i deras arbete med att säkerställa att deras produkter, processer och system lever upp till regulatoriskakrav på säkerhet, hållbarhet, prestanda och integritet. Besök oss på www.intertek.se


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Ny ordförande för Innovation Skåne

Har varit både vd för Almi och chef i bankvärlden.

Natural cycles första preventiv-app som godkänts i USA 

Under fredagen kom beskedet från FDA – Natural cycles mobilapp godkänd.

Dignitana startar nytt dotterbolag

Jobb & Karriär
Ska bygga nationella läkemedelslistan

Magnus Åsén får nyinrättad tjänst på E-hälsomyndigheten som programledare.

Uppåt för Bactiguard

Boule vinner upphandling i Indien

Nyhetsbrev

Bestic stärkta i USA

Arkiv

Köper medicinteknikbolag

Trelleborg köper ett amerikanskt bolag specialiserat på silikonbaserade komponenter till hälsovård och medicinteknik.

Elekta köper mjukvaruföretag

Ökar satsningen på digitala tjänster.

Förvärvar bolag inom återanvändning av medicinteknik

AI i vården - så här ska det bli verklighet

Avslöjande siffror i rapport om vården

Den nya rapporten Future Health index som görs årligen av Philips visar att svensk vård fungerar bra, men flera länder är bättre. Bristen på teknik pekas ut som det stora problemet av hela panelen under debatt i Almedalen.

Lyckas anställa trots kandidatbrist

Många företag vill ha folk, men det är inte lätt att hitta kandidater i life science-sektorn i dag. Men det går. Se seminariet från Poolia Life Science i Almedalen.

Makt att förändra vården - så vad ska du göra?

Almedalen: bilderna, åsikterna, människorna

Bland runstenar och fornlämningar diskuterades AI, framtidens IT-system i vården och hur modern medicinteknik kan hjälpa människor på liv och död. En talande miljö menade flera av de namnkunniga deltagarna på Medtech Café i Almedalen.

Almedalen med MedTech Magazine och Life Science Sweden

Var: Gotlands Museum, Strandg 14, Visby. När: Måndagen den 2 juli kl 09.30 - 15.00

Delaktig patient i diabetesvård

Snart förenas västsveriges start up-fält igen!

Almedalens rockstjärnor inom medtech

- din guide till de viktigaste människorna i Almedalen inom medtechvärlden och de frågor som de driver.

Macchiarini-skandalen: Visselblåsare fälls

– Det är KI:s bestämda uppfattning att en visselblåsare som deltagit i en forskningsstudie och som medverkat som författare till publicerad vetenskaplig artikel, trots en anmälan, inte kan undgå eventuellt ansvar för oredlighet i forskning, kommenterar KI:s rektor.

Jobb & Karriär
Ny generaldirektör för Vårdanalys

Bakslag för Dignitana

Svensk sjukvård behöver ny teknik

Sjukvårdens underskott väntas öka med cirka 20 miljarder varje år om inte ny teknik får lösa vissa problem.

200 miljoner till tvärvetenskap

Krönika: AI i vården – naiv utopi eller självklar framtid?

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.15