Revisionsledare Medicintekniska produktdirektivet (MDD), Intertek -Stockholm

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Gillar du självständigt arbete med många kontaktytor? Har du mångårig erfarenhet av kvalitet och regulatorisk verksamhet inom medicinteknisk industri? Vill du arbeta med att patientsäkra medicintekniska produkter i Sverige och världen? Då är detta nästa utmaning för dig!

Tjänstebeskrivning:

Rollen som revisionsledare innefattar revisioner hos våra kunder i medicinteknikbranschen. Kunderna finns mestadels i Sverige men även i andra delar av världen. Ansvarsområden för dig som revisionsledare omfattar revisioner inklusive rapportering med möjligheten att kombinera revisioner med granskning av teknisk dokumentation. Intertek är ackrediterade för att utföra revisioner och certifiera företag enligt EU:s medicintekniska produktdirektiv (MDD) för CE märkning och som revisionsledare har du en central roll i det arbetet. Revisionerna sker enligt specifika standarder (ISO 13485, ISO 9001, CMDCAS, TCP) och Interteks rutiner.

Intertek är ett globalt företag och erbjuder en spännande roll på en trygg arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Tjänsten som revisionsledare är en tillsvidareanställning på heltid med förmånspaket, tjänstepension, friskvårdsbidrag samt föräldraledighetstillägg, Som heltidsrevisor har du ca 120 revisionsdagar varav 75 övernattningar per år. Alternativt kan deltidsrevisor eller underleverantörsavtal även vara aktuellt. Du är placerad i Kista eller (efter överenskommelse) på hemmakontor.

Uppdragsgivare: Intertek

Ort: Stockholm

Omfattning: heltid

Sista ansökningsdag: 23 oktober 2014

För information och ansökan:

I den här rekryteringen samarbetar Intertek med Dfind Science&Engineering. Kontakta rekryteringskonsult Ellinor Crafoord, 0733-43 45 02, för frågor och sök tjänsten genom www.dfind.se/science-engineering.se. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Du som söker har en högskoleutbildning gärna som ingenjör eller naturvetare. 5-10 års arbetslivserfarenhet från tillverkning, utveckling och/eller service samt gärna kvalitetssystem. Vi ser gärna att du som söker har viss erfarenhet av arbete med revisioner och/eller medicintekniska regelverk. Meriterande är erfarenhet från något eller flera av följande områden:

¤ Elektriska, sterila, dentala eller implanterbara produkter.

¤ Mjukvara.

¤ Sjukvård.

¤ Röntgen.

¤ Produktansökningar.

¤ Riskhantering.

¤ Avvikelsehantering/teknisk support

¤ Klinisk utvärdering.

För att lyckas i rollen krävs att du är analytisk, noggrann och strukturerad. Du har en tydlighet i både skriftlig och muntlig kommunikation och har lätt för att samarbeta med andra. Vi tror att du drivs av nyfikenhet, kvalitetarbete och resultat. Du har goda kunskaper i Office-paketet och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Intertek erbjuder en spännande roll på en trygg arbetsplats med kollektivavtal, förmånspaket med tjänstepension, friskvårdsbidrag samt föräldraledighetstillägg. Vi tillämpar flextid och värnar om ett gott arbetsklimat och glada medarbetare.

Stämmer det här in på dig? Då ser jag fram emot din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:

Intertek är en ledande global leverantör av kvalitetslösningar för företag och myndigheter. Genom våra tjänster inom allt från revision, inspektion, provning, utbildningtill kvalitetssäkring och certifiering bidrar vi till att öka värdet på våra kunders produkter, processer och system. Med ett nätverk av fler än 1 000 laboratorier och kontor och över 36 000 anställda i mer än 100 länder hjälper vi företag att lyckas på den globala marknaden. Vi kontrollerarvåra kunder i deras arbete med att säkerställa att deras produkter, processer och system lever upp till regulatoriskakrav på säkerhet, hållbarhet, prestanda och integritet. Besök oss på www.intertek.se


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Minska glappet mellan allround och komfortrullstol

Efter 32 år – Mabtech får ny vd

Ny screeningmetod ska lösa narkotikabrott

Skanska bygger för innovation och kommersialisering

Nu ska Skanska bygga The Loop, en mötesplats för kommersialisering av forskning och innovation.

Region Östergötland tecknar avtal om ambulansflyg

Hon utvecklar medtech hos GU Ventures

Nyhetsbrev

Life assays befarar kapitalbrist

Arkiv

Ny vd har tillträtt på Falck

Cellink öppnar kontor i Japan

Cellink har officiellt öppnat dörrarna till sitt nya kontor vid det ledande forskningsinstitutet på Kyotouniversitetet i Japan.

Kry och Lloyds apotek i samarbete

Nu kan Krys patienter ta prover på utvalda Lloyds apotek.

Capios koncernchef lämnar

Capios vd och koncernchef Thomas Berglund lämnar sitt uppdrag när efterträdare är på plats.

Bästa hjälpen mot trycksår

Relationer och kändisskap

- Jag har utan tvekan blivit annorlunda bemött för att jag är ett känt ansikte. Men jag har också fått höra att jag inte är funktionshindrad på riktigt, berättar Thomas Fogdö.

Hjälpmedel som inte alltid syns

Licensaffärer lyfter Bactiguard

Akademiska öppnar läkarchatt

Framgångar för beroendebolag

KS-styrelse kräver: Underlag ska fram omedelbart

I går presenterade Karolinska sjukhusets egen revision av köpen av konsulttjänster sedan 2011, och sjukhusledningens åtgärdsplan. - Vi tycker inte det räcker, säger Anders Ekblom, styrelseordförande.

Svenska innovationer visas upp på Arab Health

Elekta i partnerskap med Watson

Nu ska Elekta och IBM samarbeta för att erbjuda Watson for oncology i cancervårdslösningar.

KS egen konsultgranskning färdig

I dag presenterades den interna granskningen av konsulttjänster som Karolinska Universitetssjukhuset köpt in de senaste sju åren. - Det är inte bra att dokumentation saknas, säger sjukhusdirektör Melvin Samsom.

Toppmöte för att Sverige ska hänga med

AI stöttar hudläkarna

Teknik efter stroke

Prostalund tankar kassan

Apoteket plockar bort Pcure

Emil Billbäck blir vd

Läkemedelsverket varnar för barnspruta

Hon blir CFO hos Abilia

Frisq förstärker ledningen

Vem är tomten i vår julkalender?

Lucka 22 - se vem som finns här

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.15