Serviceingenjör till Roche Diagnostics -Stockholm

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Vill du arbeta som serviceingenjör inom klinisk diagnostik och bidra till att ge människor bättre hälsa? Vill du har frihet under ansvar och vara del av ett erfaret och kompetent team? Vill du dessutom arbeta på ett framgångsrikt företag som erbjuder karriärvägar och kontinuerligt stärker sin marknadsledande ställning genom innovativa produkter så är detta rätt tjänst för dig!

Tjänstebeskrivning

Vi söker efter en serviceingenjör med placering i Stockholmsområdet för våra produkter inom klinisk kemi. Du kommer att ansvara för instrumentinstallationer, förebyggande underhåll, reparationer och felsökning samt stödja kunder i handhavande. Arbetet innebär en mix av akuta ärenden och inplanerade arbeten och är en mix av rutinarbete och avancerad felsökning. Du ingår i ett team av erfarna serviceingenjörer och ni kommer att arbeta tillsammans för att skapa nöjda kundrelationer. Du kommer att arbeta med innovativa produkter och du kommer få uppleva långa och nära samarbeten med Roche Diagnostics kunder. Du får fördelarna av att vara en del av ett mindre team samtidigt som du har möjlighet till de karriärvägar och kompetensutbyte som ett stort företag innebär. Arbetet medför resor, främst i Sverige.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill kunna påverka din egen utveckling och trivs med frihet under ansvar. Vi tror att en framgångsrik kandidat har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker eller har motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har en ingenjörsbakgrund eller motsvarande tekniskt kunnande. Det är meriterande om du har vana vid att arbeta med medicinteknisk eller diagnostisk utrustning samt erfarenhet av klinisk labbmiljö. En god datorvana krävs och erfarenhet av nätverk är meriterande. Du talar mycket god svenska och har goda kunskaper i engelska. Körkort är ett krav. Du ska ha möjligheten att resa, även om mycket kunder finns i närområdet så stöttar du och övriga i teamet hela Sverige. Vid utbildningar förekommer det även visst internationellt resande.

För att trivas i rollen tror vi att du är en analytisk problemlösare som brinner för teknik och för att skapa nöjda kunder. Är du dessutom nyfiken, social och självgående samtidigt som du trivs med teamarbete så tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Om Roche Diagnostics

At Roche, 80,000 people across 150 countries are pushing back the frontiers of healthcare. Working together, we’ve become one of the world’s leading research-focused healthcare groups. Our success is built on innovation, curiosity and diversity, and on seeing each other’s differences as an advantage. To innovate healthcare, Roche has ambitious plans to keep learning and growing – and is seeking people who have the same goals for themselves. people who have the same goals for themselves. Roche Diagnostics Scandinavia AB is a marketing, sales and service organization for Roche’s diagnostics products. Read more on www.roche.se

Ansökan

Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Roche Diagnostics med Dfind Science & Engineering. Kontakta rekryteringskonsult Hanna Sandvall, 0733-43 40 68 för frågor och sök tjänsten via www.dfind.se/science-engineering. Sista ansökningsdagen är 12 oktober 2014.

Uppdragsgivare: Roche Diagnostics

Ort: Stockholm


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Skanska bygger för innovation och kommersialisering

Nu ska Skanska bygga The Loop, en mötesplats för kommersialisering av forskning och innovation.

Region Östergötland tecknar avtal om ambulansflyg

Hon utvecklar medtech hos GU Ventures

Life assays befarar kapitalbrist

Ny vd har tillträtt på Falck

Cellink öppnar kontor i Japan

Cellink har officiellt öppnat dörrarna till sitt nya kontor vid det ledande forskningsinstitutet på Kyotouniversitetet i Japan.

Nyhetsbrev

Kry och Lloyds apotek i samarbete

Nu kan Krys patienter ta prover på utvalda Lloyds apotek.

Arkiv

Capios koncernchef lämnar

Capios vd och koncernchef Thomas Berglund lämnar sitt uppdrag när efterträdare är på plats.

Bästa hjälpen mot trycksår

Relationer och kändisskap

- Jag har utan tvekan blivit annorlunda bemött för att jag är ett känt ansikte. Men jag har också fått höra att jag inte är funktionshindrad på riktigt, berättar Thomas Fogdö.

Hjälpmedel som inte alltid syns

Licensaffärer lyfter Bactiguard

Akademiska öppnar läkarchatt

Framgångar för beroendebolag

KS-styrelse kräver: Underlag ska fram omedelbart

I går presenterade Karolinska sjukhusets egen revision av köpen av konsulttjänster sedan 2011, och sjukhusledningens åtgärdsplan. - Vi tycker inte det räcker, säger Anders Ekblom, styrelseordförande.

Svenska innovationer visas upp på Arab Health

Elekta i partnerskap med Watson

Nu ska Elekta och IBM samarbeta för att erbjuda Watson for oncology i cancervårdslösningar.

KS egen konsultgranskning färdig

I dag presenterades den interna granskningen av konsulttjänster som Karolinska Universitetssjukhuset köpt in de senaste sju åren. - Det är inte bra att dokumentation saknas, säger sjukhusdirektör Melvin Samsom.

Toppmöte för att Sverige ska hänga med

AI stöttar hudläkarna

Teknik efter stroke

Larmrapport från Folkhälsomyndigheten

En fördubbling av anmälda fall av antibiotikaresistens om drygt 10 år och en fyrdubbling till år 2050, det visar en ny rapport från myndigheten. Christian Kinch, vd Bactiguard, efterlyser skallkrav på förebyggande åtgärder i offentliga upphandlingar.

Irene Svenonius ny stiftelseordförande

Stiftelsen Flemingsberg science har utsett finanslandstingsrådet, till ny styrelseordförande.

Prostalund tankar kassan

Apoteket plockar bort Pcure

Emil Billbäck blir vd

Läkemedelsverket varnar för barnspruta

Hon blir CFO hos Abilia

Frisq förstärker ledningen

Vem är tomten i vår julkalender?

Lucka 22 - se vem som finns här

Bactiguard får ny kinesisk stororder

CE-märkning för Frisq care

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.216