23948sdkhjf

Qualified Person till APL - Kungens Kurva

Har du erfarenhet av arbete som sakkunnig, Qualified Person, inom läkemedelsindustrin, eller har lång erfarenhet av liknande roller? Vill du arbeta med stor självständighet med egna produkter, kunduppdrag och projekt? Läs då mer om denna spännande möjlighet hos APL (Apotek Produktion & Laboratorier AB).

Tjänsten som Qualified Person, sakkunnig, är placerad i Release-gruppen inom QA, Produktion & Utveckling i Stockholm (Kungens Kurva). Release-gruppens uppgift är att säkerställa att APL levererar produkter av rätt kvalitet i rätt tid till kunderna i enlighet med GMP och APLs kvalitetssystem. Produktsortimentet omfattar lagerberedda extempore- och rikslicenspreparat samt registrerade läkemedel. Arbetsuppgifterna är fokuserade till kvalitetsarbetet med våra produkter. Ett stort antal uppdrag med tillverkning av kliniskt prövningsmaterial för kunds räkning hanteras också. I Stockholm är läkemedelsformen framförallt torra beredningar.

Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att:

Frisläppa färdiga produkter.
Leda och ansvara för kund- och myndighetsinspektioner.

Samverka i kunduppdrag och offertarbete som representant för QA-området.

Medverka i, och bedöma ur GMP-hänseende, utredningar av avvikelser och arbetet med att åtgärda grundorsaker.
Granska, godkänna och driva förbättringsförslag gällande batchdokument, SOP:ar och andra kvalitetsdokument.
Aktivt delta i ständigt förbättringsarbete av kvalitetssystem och processer.
Utbilda kollegor och vara rådgivande i kvalitetsrelaterade frågor.

APL erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med ständigt nya utmaningar på ett stabilt företag i utveckling!

Tjänsten är placerad i Kungens Kurva. Resandet är begränsat. Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med start efter överenskommelse.

Sista ansö kningsdag: 5 oktober 2014

r information: I den här rekryteringen samarbetar APL med Dfind Science & Engineering. För mer information, kontakta rekryteringskonsult Anna Rennermalm, 073-343 41 43. Ansök via www.dfind.se

Kvalifikationer:
Tjänsten kräver utbildning motsvarande Läkemedelsverkets krav för att bli godkänd som Qualified Person, samt att du har lång erfarenhet av kvalitetssäkring, gärna som QP, inom läkemedelsbranschen och är väl förtrogen med GMP. Du har en god känsla för språk och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenhet av tillverkning av tabletter eller kapslar med pulver är meriterande, liksom arbete med renrum, mikrobiologi och/eller kliniskt prövningsmaterial.

Du trivs med att samarbeta med olika funktioner inom företaget och med kundkontakter. Du har ett strukturerat arbetssätt och är noggrann samtidigt som du har lärt dig att prioritera. Viktiga ledord för medarbetare inom APL är affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande.

Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan!

Organisations-/fö retagsbeskrivning:
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och en av de ledande kontraktstillverkarna inom Life science i Sverige. APL har fyra anläggningar (Umeå, Stockholm, Göteborg och Malmö) för tillverkning och utveckling av läkemedel. APL bedriver produktion och laboratorieverksamhet, inklusive produktutveckling. APL erbjuder cirka 2000 produkter och bedriver ett mycket aktivt sortimentsarbete med specialister/förskrivare och myndigheter. APLs omsättning uppgår till ca 1,1 mdkr, antalet medarbetare är cirka 500. APL har ett integrerat ledningssystem som är certifierat enligt ISO standard. Läs gärna mer på www.apl.se

Uppdragsgivare: APL (Apotek Produktion & Laboratorier AB)

Ort: Stockholm
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093