23948sdkhjf

Produktionschef till Magle AB – Fjälkestad / Kristianstad

| Av mentoronline | Tipsa redaktionen
Vill du arbeta i ett ungt företag som befinner sig i ett spännande utvecklingsskede? Har du erfarenhet av kvalitetsstyrd produktion? Då kan du vara vår nästa medarbetare på Magle!

Idag befinner sig ett av Magles utvecklingsprojekt i transfer till produktion och under 2015 driftsätts denna helt nya produktionslinje. Produktionen sker i renrum och inkluderar alla steg från råvara till färdigt medicintekniskt hjälpmedel för global distribution genom partners. Våra förväntningar på successivt ökad produktion i denna linje är högt ställda och det kommer att vara ett område för expansion. Med anledning av denna nysatsning så söker vi nu efter en Produktionschef på heltid för vår verksamhet i Fjälkestad, norr om Kristianstad.

I rollen som produktionschef har du huvudansvar för all Magles produktion, inkluderat råvaror och färdigvaror, samt externt och internt producerade produkter. Du kommer att arbeta tillsammans med utvecklingsavdelningen som representant för produktionen. Du ansvarar för samarbetet och förhandlingar med Magles leverantörer och även sköta kommunikation med kunder vad gäller kemiska/tekniska frågor. Som produktionschef är du kontinuerligt involverad i förbättringsarbete vad gäller arbetsmiljö- och produktionsfrågor och du har direkt personal- och arbetsmiljöansvar för produktions- och lagerpersonal, en grupp på idag fyra personer. Du har ett övergripande ansvar för anläggningen och ansvarar även för Magles råvaru-, karantän- och färdigvarulager. Som produktionschef så ingår du i den operativa ledningsgruppen.

Arbetet är i huvudsak förlagt till Magles anläggning i Fjälkestad men en del resor förekommer då kunder och leverantörer i stor utsträckning finns i Danmark och USA.

Uppdragsgivare: Magle AB

Ort: Fjälkestad

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2014-09-28

För information: Camilla Wern 0733-436098

Kvalifikationer:

Du har en teknisk utbildning gärna som processingenjör i kemi eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta i en kvalitetstyrd produktion med fördel från medicinteknisk- eller läkemedelsindustri. Det är meriterande om du har haft tidigare positioner med personalansvar men det är inte ett krav. Har du erfarenhet av att leda inköp är det meriterande. Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och har gärna god förståelse i danska.

Som person är du en tydlig ledare med förmåga att motivera och engagera. Du har ett stort tekniskt intresse och teknisk förståelse. Du är lyhörd, lösningsorienterad, resultatorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tycker om att förhandla och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker i samarbete med Dfind Science & Engineering. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Camilla Wern tel. 0733-436098 eller Maja Lindeblad 0733-434634. För att ansöka, vänligen ladda upp din CV och personliga brev på www.dfind.se. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt eftersom vi kommer intervjua löpande, dock senast 2014-09-28.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Magle AB är ett läkemedels- och medicintekniskt utvecklingsbolag med huvudkontor i Lund och en anläggning för utveckling och tillverkning i Fjälkestad strax norr om Kristianstad. Magle utvecklar och tillverkar produkter huvudsakligen baserade på egenutvecklade tekniker och processer inom polymerkemi. Företaget har idag tre produkter på marknaden som baseras på bionedbrytbara stärkelsemikrosfärer.

Magle AB driver därtill ett antal spännande utvecklingsprojekt, dels i egen regi samt tillsammans med partners. Två nya produkter förväntas nå marknaden under 2015.

Företaget bildades år 2001 och antalet anställda uppgår f.n. till 28 personer.


Håll dig uppdaterad med MedTech Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Bactiguard klara för Egypten

Klartecken för bolaget i regionens folkrikaste land. "Verkligen ett genombrott", säger vd:n.

Getinge säljer skadeståndshotat bolag

Medicover expanderar i Ukraina

En vecka kvar!

Medicinhistoriska packar ihop

Acarix inleder tyskt samarbete

Nyhetsbrev

Rättschef till E-hälsomyndigheten

Arkiv

Extrem fetma - är vi beredda?

Beredskapen för att ta emot patienter med extrem fetma i sjukvården är väldigt dålig. – Detta är inte rimligt utan handlar om dålig planering, menar Kicki Reifeldt.

Getinge reserverar miljardbelopp för skadestånd

Larry Leksell vill rädda världen

Ojämlik vård, social utsatthet och entreprenörskap är bara några av samhällsfrågorna som får Sveriges medtech-magnat att vifta vilt med armarna. Larry Leksell är mannen som bestämt sig för att göra skillnad.

Krönika: Nöden har ingen lag

TV: "Våga samarbeta med Amazon och Google!"

TV: Spelifieringen ändrar beteenden

Baxter flyttar – hundratals sägs upp

Journalen i handen

Capio säljs till fransk vårdjätte

Låt datorn hitta bästa kandidaten

Med hjälp av rätt algoritmer kan vi rekrytera personal mer fördomsfritt.

1

Nya rön om balans och rädsla för fall

Forskare i Luleå har hittat ett nytt sätt att bättre undersöka orsakerna till nedsatt balans hos äldre med fallrädsla.

Lobsor får godkännande för parkinsonbehandling

“Vi har ägnat mycket tid och möda för att få bukt med nuvarande behandlings hinder.”

1

"Vi kan inte vänta på CE-märkningar"

TV: Mjukvaruföretag går in i USA

Nu flyttas neuropatienterna

Nya arbetssätt, sprillans nya lokaler och delvis ny högteknologisk utrustning. I helgen flyttar strokeenheten in i nya Karolinska Solna.

Vitrolife: Så får du en exportsuccé!

Prostalund in i Norge

Ska leda e-hälsoarbetet på Evry

Boule effektiviserar produktionen 

Krönika: Det går att CE-märka AI

Camanio lanserar webbutik 

Real heart återstartar tester

Praktikertjänst värvar från Capio

Medfield tar steget till Kina

Halva röntgendosen med ny teknik

Jobb & Karriär
Orvitus vd får gå

Ny vd till Kom i kapp

Försening för Quickcool

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.147