23948sdkhjf

Fokus Hjälpmedel tillbaka i Stockholm – ”Ett bra tillfälle för samtal”

Snart är det dags för den stora hjälpmedelsmässan i Stockholm. Arrangörerna tror på rekordmånga deltagare.

Den 25-26 oktober hålls Fokus Hjälpmedel i Stockholm. Mässan arrangeras förutom av Fokus Hjälpmedel/Nordiske Medier av Region Stockholm, Sodexo och Swedish Medtech.

Jakob Lindblom är Senior Business and Operational Developer för Sodexo.

Varför ska man gå på Fokus Hjälpmedel Stockholm?

– Som förskrivare åt Region Stockholm eller någon av länets kommuner är det svårt att hitta ett enklare sätt att kunna tillgodogöra sig alla nyheter inom hjälpmedelsområdet.

Vad ser du mest fram emot på mässan?

– Jag ser mest fram emot att träffa alla våra förskrivare i Stockholm och att visa vilka nyheter vårt nya avtal med Region Stockholm innebär.

Johanna Åstenius Näslund, enhetschef Kommsyn Stockholm, betonar nyttan av mässan som mötesplats.

– Den innebär en viktig möjlighet som träffpunkt för förskrivare och hjälpmedelsverksamheter. Med mässan skapar vi ett forum för kommunikation, nätverkande och omvärldsbevakning av vad som händer inom hjälpmedelsområdet, säger hon.

Vad ser du fram emot på mässan?

– Att träffa många av våra samarbetspartners. I mitt dagliga arbete träffar jag sällan förskrivare och detta är ett bra tillfälle för samtal. Jag ser också fram emot både workshops och seminarier för att höra vad andra i branschen pratar om .

Enligt Jens Österström, projektledare på Nordiske Medier, väntas mellan 1 500-2 000 besökare. Målgruppen är arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor, logopeder och alla andra inom vården med förskrivningsrätt för hjälpmedel. 

Artikeln är en del av vårt tema om Hjälpmedel.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078