23948sdkhjf

Erik Selin blir ny ordförande i Multi4 Medical

Fastighetsprofilen Erik Selin blir ny ordförande i styrelsen för bolaget Multi4 Medical som utvecklat en teknik för cancerdiagnostik och behandling.

– Jag har som investerare följt Multi4 Medical på nära håll och är både mycket nöjd och imponerad av utvecklingen, framgångarna och ledarskapet. Jag ser verkligen hur vi kommer att kunna ha en stor påverkan på cancervården och indirekt på hela samhället, vilket också är ett stort plus. Nu ser jag fram emot att ta bolaget mot marknaden, säger Erik Selin i ett pressmeddelande.

Erik Selin är fastighetsägare och affärsman samt vd för fastighetsbolaget Balder. Han är idag näst störst ägare i Multi4 Medical.

Cancerbolaget har utvecklat en teknik för diagnostik och behandling av endoskopisk cancer. Det första operationsinstrumentet företaget utvecklat är tänkt att användas vid behandling av cancer i urinblåsan. Företaget förbereder sig nu för en klinisk studie som kommer att utföras på blåscancerpatienter vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094