23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Miljö och kvalitetsarbete

| Medlemsnyhet | Företag Oerlikon Balzers Coating Sweden AB

Vi bidrar starkt till en bättre miljö. Våra BALINIT® skikt ger företag möjligheter att öka sin produktivitet, minska smörjmedels- förbrukningen och även minska antalet kasserade detaljer

Vår miljöpolicy poängterar att vi alltid skall öka den positiva miljöpåverkan våra produkter ger genom att erbjuda våra kunder allt mer resursbesparande produkter i form av hårdskikt. Om man med hjälp av en BALINIT®-beläggning t.ex. minskar behovet av smörjmedel i en tillverkningsprocess ger det en omedelbar effekt på både arbetsmiljö och natur. Ett BALINIT®-belagt formverktyg är lättare att rengöra vilket reducerar den totala mängden rengöringsmedel. Eftersom slutprodukten får mindre eller inga grader minskas även behovet av efterbearbetning.

Målmedvetet kvalitetsarbete har alltid haft en central plats inom våra ägarföretag. Utöver att vi är ISO 9001 samt ISO 14001 certifierade, har vi FDA certifikat på de flesta av våra skikt. Det innebär att de BALINIT®-beläggningarna är godkända att vara i kontakt med livsmedel. Tveka inte att kontakt oss om Ni vill veta vilka skikt som är godkända för livsmedelsindustrin.

Halmstad:
Dimmi Papadopolous
Tel. 035-17 46 22
Stockholm:
Anders Eriksson
Tel. 08-681 41 43

Medlemsnyhet

Företag
Oerlikon Balzers Coating Sweden AB

Gesällvägen 6
145 63 Norsborg
Sverige
Oerlikon Balzers Coating Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062