23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Jeeves utökar parterkanalen och växlar upp

Jeeves har beslutat att utöka sitt partnernätverk för att möta den ökade efterfrågan både från befintliga och nya kunder.

Med hjälp av partners vill Jeeves bygga upp en starkare community kring den egna produkten Jeeves ERP och i ett första steg utöka med partners som vill bidra i tjänsteleveransen hos kunderna, både nya och gamla.

- Anledningen till att vi utökar antalet partners är för att vi ser en fortsatt hög efterfrågan från våra befintliga kunder och vår nyförsäljning går bra. Dessutom vill allt fler av våra kunder dra nytta av våra hybrida tjänster, eller helt flytta sitt Jeeves ERP till molnet. Vi kan tillgodose alla dessa behov på ett bättre sätt genom att inkludera partners. Över tid ser vi även att vi kommer närmare våra kunder då vi och våra partners finns på flera ställen rent geografiskt. Vi ser även ökade möjligheter att växa på våra nordiska marknader med hjälp av en mer offensiv partnerstrategi och ett större community, förklarar Mikael Brodin, Partneransvarig hos Jeeves.

Läs hela nyheten här 

Jeeves Information Systems AB
Kungsgatan 44
111 35 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563434215

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031