23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Busch Vakuumteknik AB förvärvar VakuumExperten i Sverige AB

Busch Vakuumteknik AB förvärvar det Göteborgsbaserade serviceföretaget VakuumExperten i Sverige AB som är specialiserat på förebyggande och avhjälpande underhållsarbete inom vakuumteknik.

"Uppköpet av VakuumExperten är i linje med vårt löfte till våra kunder att ge dem hög tillgänglighet i tillverkningen och de bästa möjliga produkterna och tjänsterna. Vi ser fram emot att nu kunna erbjuda dem ett ännu mer heltäckande utbud av vakuumservice inom livsmedelsindustrin.
Magnus Johansson, verkställande direktör, Busch Vakuumteknik AB
VakuumExperten kommer att bli helt integrerade i Busch Vakuumteknik AB. Företaget kommer att fortsätta tillhandahålla oavbruten service till sina kunder och behålla sina befintliga leverantörer. Busch tar över all personal på VakuumExperten.

VakuumExperten i Sverige AB grundades 2001 och har sedan dess stadigt breddat sin marknadsnärvaro genom hög kvalitet och kundorientering. Företaget har ett mycket gott renommé, särskilt inom dagligvaruhandeln.

Genom förvärvet av VakuumExperten kommer Busch Vakuumteknik AB att utöka sitt redan breda sortiment med kompletterande service.

 

Om Busch:

Busch Vakuumteknik AB är ett helägt dotterföretag till det tyska företaget Busch Vacuum Solutions, en av världens största tillverkare av
vakuumpumpar, vakuumsystem, fläktar och kompressorer. 

Det breda produktsortimentet omfattar lösningar för vakuum- och övertryckslösningar inom alla branscher, såsom kemi, plast, halvledare, medicinteknologi och livsmedel. Detta inkluderar även design och konstruktion av skräddarsydda vakuumsystem och ett servicenätverk över hela världen. 

Busch-koncernen är ett familjeföretag som drivs av Busch-familjen. Över 3 800 anställda i mer än 69 företag i över 45 länder över hela världen arbetar för Busch Vacuum Solutions. Busch har sitt huvudkontor i Maulburg, Baden-Württemberg, i Tysklands gränstriangel – Frankrike – Schweiz. Förutom Maulburg tillverkar Busch i sina egna tillverkningsanläggningar i Schweiz, USA, Storbritannien, Tjeckien, Sydkorea, Indien och Kina. 

Busch Vakuumteknik AB
Växthusvägen 2
435 33 Mölnlycke
Härryda kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561981308

Kontaktperson

RG
Robert Gårlin
Systemchef
robert.garlin@busch.se

Sänd till en kollega

0.031