23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Busch Vacuum Solutions på ProcessTeknik, monter C02:11

Vi berättar hur man når minskade energi- och underhållskostnader. Energibesparing en viktig aspekt som alla kunder idag har fokus på.

Vi kommer att presentera vår intelligenta vakuumpump COBRA NX 0950 A PLUS, en innovativ produkt som ger nya möjligheter till intelligent styrning, övervakning och energibesparing.

Vi kommer även att presentera VACTEST vårt sortiment av mätinstrument. Trenden går mot mer intelligenta vakuumsystem och säkrare driftövervakning. Som ledande i vår bransch vill vi vara i täten i den utvecklingen. En av våra pumpar kommer också att vara utrustad med OTTO, vår mjukvara som håller koll på dina vakuumpumpar. Med vår digitala tjänst OTTO, får du status på din process och dina vakuumpumpar direkt i datorn eller telefonen.

Vi kommer dessutom att visa ett system med DOLPHIN vätskeringpump. Vätskeringpumpar används brett inom processindustrin och vi har under de sista åren ökat stort inom det segmentet. Dessutom ger pumpen givetvis möjlighet till både energibesparing och energiåtervinning. Allt detta paketerat i ett snyggt format med låg ljudnivå.

Ett annat område med stark utveckling och spännande nyheter är beröringsfria vakuumpumpar. 

Som vi nämnt tidigare kommer en ny intelligent vakuumpump - COBRA NX 0950 A PLUS att presenteras i vår monter - missa inte det!

Det är fri entré men vi rekommenderar att du registrerar dig på mässans hemsida för att komma in smidigare med biljetten i hand. Öppettiderna är 09:00-17:00 .

Ladda ner biljett

Busch Vakuumteknik AB
Växthusvägen 2
435 33 Mölnlycke
Härryda kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561981308

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031