23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

SDS utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser

SDS MedteQ och systerbolaget SDS Life Science tar för första gången plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™.

SDS-gruppen rankas som nummer 11 på listan över små organisationer med 20-49 anställda. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work®, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.

- ”Det känns så skoj att få detta kvitto på trivseln på vår arbetsplats! Självklart kan även vi hitta detaljer där vi vill bli ännu bättre, men på det stora hela så är vi helt klart ett team som tycker det är härligt att jobba ihop! Stort grattis till oss alla på SDS som lyckats bygga detta grymma team tillsammans”, säger Anna-Karin, VD för SDS MedteQ.

Maria Lundberg, nytillträdd VD för SDS Life Science, fortsätter. 

- ”Fantastiskt roligt”, säger Maria Lundberg. ”Det förklarar varför jag trivs så bra! Kul att detta härliga gäng får denna bekräftelse. Kompetenta, prestigelösa kollegor som jobbar tillsammans för kunden. Och har kul ihop!”

Resultatet bygger på en grundlig analys av medarbetarnas konfidentiella svar i världens största medarbetarundersökning, Trust Index™, och Great Place to Works bedömning av organisationens processer och kultur för att skapar en miljö som attraherar och behåller talanger.

- Efter en noggrann granskning av SDS-företagens resultat i vår medarbetarundersökning och deras initiativ för att skapa en riktigt bra arbetsplatskultur för alla sina medarbetare kan vi utse SDS till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2022. SDS är en förebild när det kommer till sättet att arbeta med tillit, stolthet och gemenskap på och vi hoppas att fler ska bli inspirerade att ta efter, säger Maria Grudén, vd Great Place to Work®.

Great Place to Work® offentliggjorde rankingen över Sveriges Bästa Arbetsplatser™klockan 14 den 31 mars 2022. Hela listan går att ta del av här.

- Att det är en fantastisk arbetsplats visste jag redan, men det känns så kul att få ett kvitto på det, säger Ingrid Lönnstedt som varit anställd statistiker på SDS Life Science sedan 2020.

Prevas AB
Löfströms Allé 5
172 66 Sundbyberg
Sundbybergs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562521384

Sänd till en kollega

0.031