23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu fler än 30 000 nya vårdartiklar

Vi är väldigt stolta över vårt tilltagande utbud av vårdartiklar. Vår strävan är att göra det möjligt för alla verksamheter att få tillgång till de produkter som krävs för att den dagliga verksamheten ska fortlöpa så smidigt som möjligt.

Med mer än 30 000 nya vårdartiklar kan vi tillgodose även väldigt specialiserade behov. Därför är vi ett praktiskt val för alla som behöver förbrukningsartiklar och vårdmaterial. Såväl för regelbundna inköp som för behovsbaserade köp.

  • Sjukvårdsmaterial. Allt ifrån utrustning för praktiskt smittskydd till produkter som möjliggör rehabilitering, specialvård samt allmän hygien och renlighet. Ett givet sätt att säkerställa rätt förutsättningar för behandlingar, ingrepp, omvårdnad och även regelbundet underhåll av maskiner och hjälpmedel.
  • Bädd- och textilmaterial. Kläder och bäddmaterial för både engångs- och flergångsbruk. Tillgängliga i ett flertal olika material för att leva upp till just de önskemål som råder i er verksamhet. Välj mellan en- och flergångsprodukter utifrån situationens krav.
  • Hygien och rengöring. Rengörings- och desinfektionsmedel som skapar rätt förutsättningar för såväl klinisk renlighet som allmän rengöring. Säkerställer olika nivåer av renlighet beroende på vad som krävs. Allt ifrån personvårdsprodukter till tvättredskap och djuprengöringsprodukter.
  • Inkontinens och urologi. Fixeringsprodukter, hjälpmedel och klassiska absorberande inlägg. Anatomisk utformning och många alternativ säkerställer rätt val i alla lägen. Tillbehör, set och engångsprodukter blir ett lämpligt tillskott till befintligt material och nuvarande utrustning.

Genom att tillhandahålla ett stort utbud av praktiskt användbart förbrukningsmaterial för ett stort antal olika tillfällen kan vi säkerställa att ett stort antal olika branscher får tillgång till prisvärt och kvalitativt material. Hela utbudet kännetecknas av godkända och kvalitativa produkter som lever upp till de allra högsta krav avseende användande inom sjukvård och omsorg. De blir en pålitlig del av ert bassortiment och ni kan säkerställa ständig tillgång på kvalitetsprodukter.

Då vi vill vara förstahandsvalet för alla som behöver förbrukningsmaterial och vårdprodukter så fortsätter vi att utöka sortimentet. Vi är övertygade om att vi kommer leva upp till era förväntningar. I tider då efterfrågan på denna sorts produkter ökar är vi stolta över att vara samarbetspartner till många företag, verksamheter och instanser.

Vi är alltid redo att hjälpa
Om ni vill säkerställa bästa möjliga prissättning i samband med regelbundna inköp kan ni alltid kontakta oss för information om att bli avtalskund. Vi är alltid nyfikna på nya långsiktiga kundrelationer och kan i många fall skapa riktigt bra förutsättningar för förmånliga inköp. Ett enkelt sätt att dra nytta av vårt ständigt växande utbud av prisvärt och kvalitativt förbrukningsmaterial.

Om ni har särskilda önskemål på produkter som ännu inte finns i vårt sortiment så kan ni alltid kontakta oss. Vi tillför gärna de produkter som ni är i behov av.

Läs mer på swemed.se

Klinikinredning Sverige AB / Swemed
Albybergsringen 116
137 69 Österhaninge
Haninge kommun
Sverige
VAT nummer: SE559120207101

Sänd till en kollega

0.064