23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SDS MedteQ förstärker med ny QA-konsult

| Medlemsnyhet | Företag SDS MedteQ

SDS MedteQ växer och anställer Faisal Kamal som konsult inom Quality Assurance.

Faisal har en utbildningsbakgrund inom läkemedelsutveckling och har gedigen erfarenhet från life science-sektorn och i synnerhet medicinteknisk utveckling, mjukvaror och regulatory affairs.

Faisal kommer närmast från Key2Compliance och har en masterexamen i läkemedelsutveckling från Köpenhamns universitet.

- Jag har fått möjligheten att genom min karriär jobba med väldigt passionerade människor, vilket är ganska vanligt inom tech. Det är också en av anledningarna till att jag blev lockad av SDS. Man är passionerade för sitt yrke och är samtidigt väldigt kompetenta, säger Faisal.

Bakgrund som entreprenör

När internetboomen slog igenom i början av 2000-talet så var Faisal tidig med att starta ett företag med fokus på marknadsföring online.

- Vi är mycket glada över att Faisal börjat jobba hos oss. Eftersom han förutom sin utbildningsbakgrund och senare arbetslivserfarenhet också startat och drivit eget företag har han en väldigt god förståelse för utmaningarna som finns i startup-företag, säger VD Anna-Karin Alm. 

Kuriosa: Faisal är en utmärkt kommunikatör och talar så många som sju (!) språk:danska, engelska, tyska, svenska, hindi, punjabi, urdu. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
SDS MedteQ

Svärdvägen 23
182 33 Danderyd
Sverige
SDS MedteQ

Sänd till en kollega

0.063