23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SDS MedteQ tar nästa steg och rekryterar Compliancechef

| Medlemsnyhet | Företag SDS MedteQ

För att stärka SDS MedteQ ytterligare tar företaget nästa steg och anställer Johan Sköld som Director, Medtech Compliance.

För att stärka SDS MedteQ ytterligare tar företaget nästa steg och anställer Johan Sköld som Director, Medtech Compliance. ’’Johan kommer att bli ett värdefullt tillskott till bolaget , med sin gedigna erfarenhet kring kvalitets och regulatory frågor inom medtech i kombination med sina ledaregenskaper’’, säger VD Anna-Karin Alm.

30 år inom medtech

Johan Sköld har en utbildningsbakgrund som civilingenjör inom datateknik och har 30 års arbetslivserfarenhet från medtechföretag. Närmast kommer han ifrån Masimo där han arbetat som kvalitets- och regulatorisk chef och tidigare har Johan även arbetat på bl a St Jude Medical där han haft olika roller som chef på både kvalitet-, regulatory och utvecklingsavdelningen.

- Det finns flera saker som lockar med SDS, men i synnerhet lockas jag av att jag kan lära mig mycket genom att jobba på konsultsidan inom en bransch jag känner väl. Nu hamnar jag dessutom i en roll där jag tror att jag kan göra avtryck, säger Johan.

Bidrar med erfarenhet och ledaregenskaper
 
Johan träder in i rollen som chef för medtech compliance den första oktober. 

- Med Johan får vi en chef som inte bara är erfaren och kompetent inom vårt område, utan också en person som har värdefulla ledaregenskaper. Det gör att Johan har den perfekta profilen för att coacha inte bara våra konsulter, utan även genom att stödja våra kunder, vilka kommer att få ett betydande support genom Johan i de uppdrag vi är engagerade i, säger Anna-Karin Alm, VD för SDS MedteQ

Medlemsnyhet

Företag
SDS MedteQ

Svärdvägen 23
182 33 Danderyd
Sverige
SDS MedteQ

Sänd till en kollega

0.094