23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Inspirera era invånare till bättre rehabilitering

| Medlemsnyhet | Företag ExorLive AS

Vi är i en tid, där digitala lösningar betyder mer och mer för både vårdpersonal och invånare. Träningsappen ExorLive Go lever upp till de krav som terapeuter, kommuner, kliniker och inte minst invånare ställer.

För Jens Bo Vestergaard på Århus Kiropraktor Center är det viktigt att ett träningsprogram är anpassat till den enskilde patienten. Det ska anpassas utifrån fysisk nivå, möjligheter i förhållande till familj, arbetsliv, ambitioner samt att de har en förståelse för varför de ska träna och att det är deras egna ansvar. 

Men tar patienterna mer ansvar och blir bättre inspirerade när de får en träningsapp?

“Mina patienten uttrycker att det är klart mer inspirerande att använda en ExorLive app till träningen istället för tex en utskrift”, säger Jens och fortsätter “Jag har en känsla av att de patienter som använder appen tränar mer, men jag har inte gjort någon dokumentation på det”.

Ålder är heller inte nödvändigtvis något hinder och Vestergaard har patienter över 70 år som använder appen för rehabilitering. Med appen från ExorLive kan fysioterapeuten få feedback, historik och grafer från patientens träning. 

“Jag använder mig av feedback-funktionen om en patient önskar att jag ska kontrollera deras träning, annars gör jag inte det”, uttrycker Vestergaard. 

Digitala lösningar för både fysioterapeuter och patienter har kommit för att stanna och om man frågar Jens Bo Vestergaard om digitala  lösningar kommer bli viktigare i framtidens fysioterapi är svaret klart: “Ja, utan tvivel”. 

Kan du med få ord beskriva lösningen ExorLive och är det något du kan rekommendera till andra?

“Super! Och absolut något jag kommer rekommendera till kollegor i branschen att använda”.

Vill du erbjuda träningsapp till dina patienter?

Gör som många andra och få din helt egna app med egen logga och innehåll.

  • Personliga träningsprogram: Ett klick och patienten har träningsprogrammet och du får tillgång till data angående patientens träning och får feedback. 
  • Generella program: Låt kommande patienter upprätta sig som användare på sin egna app och därmed få tillgång till tex basövningar och enkel tillgång till att boka behandling. 
  • Information om kliniken: Appen kan också innehålla länk till bokningssida, information om terapeuterna, produkter som kan köpas, med mera. 
  • Videomöte: Appen kan innehålla en säker funktion för videomöte, som gör det lätt för terapeuten att bjuda in patienten till ett videomöte.

Kontakta oss på 08-525 034 08 eller forsaljning@exorlive.com

Medlemsnyhet

Företag
ExorLive AS

Hovfaret 4
0275 Oslo
Norge

Sänd till en kollega

0.094