23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sköna tips om padelkläder

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Vad är du för sporttyp? Gillar du yoga där lugnet tar över eller är du mer inne på intensiva träningar som tar på krafterna?

Ifall du tillhör den andra gruppen så kan padeltennis vara ett intressant förslag. Den liknar mycket vanlig tennis och spelas av två lag på 2 personer var. Så sammanlagt fyra spelare träffas för att ha roligt tillsammans.

Här är det viktigt med att välja en bra partner som följer den gemensamma spelstrategin och har lika roligt som du själv. En annan viktig komponent är kläderna. Sporten kräver en stor rörelsefrihet något som kläderna måste vara anpassade för. Idag finns det gott om olika varumärken som erbjuder sådan typ av utrustning då Humbleton är ett exempel så en tillverkare.      

Att varumärket spelar roll för klädernas kvalité är det ingen tvekan om därför bör du alltid satsa på en tillverkare med gedigen erfarenhet och bevisad bra kvalité på sitt sortiment.

Vad ska du fokusera på?
Vad ska du fokusera på när du köper padelkläder? Här kommer några bra tips:

  • Komfort – en hög grad av komfort är ett måste för en så pass intensiv sport
  • Flexibilitet – stor rörelsefrihet står i fokus under en padeltennismatch därför ska kläderna tillåta spelarna att röra sig fritt och snabbt utan några problem
  • Absorberingsförmåga – intensiva sporter innebär oftast att man svettas därför måste kläderna kunna absorbera fukten snabbt och hålla kroppen så torr som möjligt
  • Design – självklart spelar utseendet en stor roll. En snygg och välsittande design är något både tillverkare och spelare fokuserar på.

Ovanstående riktlinjer gäller både för damer och herrar. En liten parantes kan vara på sin plats  när det kommer till design. Det är allmänt känt att damerna är mer intresserade av utseendet än herrarna därför finns det faktiskt lite flera klädesförslag för tjejerna på terräng. Tvådelade outfits bestående av kortarmade tröjor, linnen och snygga kjolar kan bytas ut mot snygga kortklänningar för den som vill vara extra elegant. Ja, förslagen är många. Nu betyder inte detta att herrarna inte bry sig om sin look, tvärtom. När det kommer till padelkläder står det vackra utseendet i fokus för båda könen.

En krävande sport
Padeltennis är en krävande sport därför är utrustning och kläder så pass viktiga. Glöm inte heller att sådana typer av matcher är tröttsamma och kräver oftast ett större vätskeintag. Så, ta med gärna en extra flaska vatten när du ska träna.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078