23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Viktigt att trivas på kontoret – satsa på bra kontorsstolar

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Om du jobbar på kontor, så vet du ju det att där tillbringar du rätt många timmar per dag, varje vecka år ut och år in.

Då är det bra att ha ett kontor du trivs att vara i! Idag är det ju ofta så att många kontor har skapats för funktion. De är opersonliga, trista och rent ut sagt tråkiga. De har noll trivselfaktor. Det är inte särskilt inspirerande att tillbringa tid på ett sådant ställe. Det hämmar kreativiteten och produktiviteten. Dock är det inte allt för svårt att skapa en bra trivsel på kontoret. Det kan göras med små medel. Satsa gärna på bra skrivbord samt azdesigns kontorsstolar. Tänk även på små detaljer. Ta in en massa gröna växter till exempel. Det höjer trivseln direkt samt är bra för luften. Försök även att få in en del färg och form på olika sätt. Det kan göras genom att ha färgat tyg på skrivbordsavskärmaren, hänga upp tavlor och så vidare.

Möblera kontoret på ett bra sätt med kontorsstolar och skrivbord
Om ni kan få möblera som ni vill på ert kontor, tänk då gärna till en extra gång. Många gånger påverkar miljön hur personalen mår så väl som hur bra de kan jobba på. Det är lönsamt för dig som chef att se till att miljön är bra och att alla trivs. Ett sätt att göra det bra är att satsa på inredningen och bra kontorsmöbler. Du hittar mycket hos AZ Design. Besök webbutiken och se själv. Det är även bra att se över den sociala miljön.

Det har forskats på detta med arbetsmiljö och hur det påverkar personal. Denna forskning visade bland annat att om man jobbar i ett så kallat kontorslandskap så jobbar man sämre. Det beror bland annat på att man tappar fokus då man är många i ett enda rum. När ni ska välja ut kontorsstolar och kontorsmöbler, välj sådana som är anpassade för det arbete som görs.

Skapa olika sorters ytor, mindre ytor om det är mycket telefon, stora ytor om det är många möten. Är det ofta jobb vid en dator så är det bra att satsa på ett höj- och sänkbart skrivbord och stol.

Satsa på det sociala
Arbetsmiljön och trivsel påverkas även av hur man trivs med sina arbetskamrater. Det är inte fel att tillsammans göra saker, efter arbetstid. Det för att komma varandra närmare. Det kan vara att gå på AW eller ha personalfest tillsammans.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.095